Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ZRAZ SR


tomyka

Recommended Posts

Bych to udělal koncem Srpna...začátkem Září...na Senci (nějakou větší chatku pronajmout,je tam voda,teplo,jídlo) a to všechno pro nás čecháčky relatívně levně..minulý rok jsem si tam v tu dobu odskočil a byl jsem mile překvapen.za 100 si člověk dal ve dvou nějakého kuřecího steaka,bylo už tam méně lidi (konec sezóny) akorát si neuvědomuji zda je tam nějaké plácek na blbnutí s autama???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi koncem srpna je planovanej sraz tady v cechach. Bude to v HK a timto jsou i zváni všichni slovenští kamarádi. To jsou ještě prázdniny. Tak doufam že se opět sjedem v hojnem počtu:D:D:D;););););););)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Voštík: asi 30km před Bratislavou.Cesta tam je super.Jezdím tam přes vtůj kraj před hranicema se stavím na jídlo v restauraci u \"nějaké\" skály a přejíždím přes brumov-bylnice.Od nás se to jezdí klidným stylem 3 hoďky...kus cesty se jede po dálnici.Na Senci jsou \"slnečná jazerá\" nebo jak se to píše....a je to kemp.V tu uváděnou dobu tam přijedeš projdeš pár usedlíků a máš chatu přímo v kempu u vody...minulý rok jsem si tam tak pronajal chatu,která byla pro 24 lidí,ale se spacákama tak pro 40- 50 ve spacáku...byla hodně velká...no pro mě je asi lepší cesta na Slovensko než do HK :-( a pro Voštíka je to ještě o pomalu 100km blíže :-) Ale to by musel nějaký \"slovák\" něco vymyslet a tam domluvit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no kdyz uz sme u toho, tak jsme se zenou byli loni v Italii v oblasti Gargano-Vieste a je tam takovej jeden naprosto suprovej cemp asi pro 100 osob (chatku, stany nebo karavany, racte si vybrat ;) ), plaz je hnedka u toho, more klidny a cca 40 metru dojdes ve vode daleko :D:D:D

Akorat to ma dve nevyhody:

1. z Hradce Kralove jsme najeli tam 1700 km (to neni zas tak hrozny)...

2. Cena mimo sezonu za chatku (2+2 mista,sprcha,kuchyn) je 50 euro za den, v sezone cca 90 euro :mad::mad::mad:

ale jinak je to tam super! nekde mozna najdu odkaz na ten kemp....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Voštík: Zlaté písky jsou něco jiného.Ty jsou v Bratislavě.Nad hlavou Ti lítají letadla,je to tam dražšší a není to nic moc.Lepší je ten Senec,kolem jezera jsou chatky,které mají povětšinou starousedlíci.Je tam i hotel s bazénem ap. Na té severní části je i stanová část...takže stany a je to.Jenže jsem zjistil,že ty chatky vyjdou pomalu levněji!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...