Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stale huceni od prednich pneu PLEASE poradte


Jogin

Recommended Posts

Zdravim 306kare. Mam mensi problem aspon doufam ;) od prednich pneu me de do kabiny neprijemny hukot neni velky ale vadi me to kdyz jedu tak 30km/h tak je to vic a pri dalsim zrychleni je to tissi. Myslim si ze bud to budou uz v prd.. loziska nebo spatne vyvazene pneu.

Dalsi dotaz se tyka tohodle: pri rychlosti 130km/h normalne zacne vybrovat volant nezkutecne myslim si ze to bude spatnym vyvazenim pneu protoze sem ted menil za nove a mam hlinikovi kola original a rekli me ze nemaj specialni hlavu na vyvrt zavytu aby tam mohli dat zavazi a vyvazit to. Tak doufam ze az to vyvazej ze to zmizi nebo muze byt jina pricina? Diky za odpovedi vsem

[upravil dne 16.7.06 Jogin]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Huceni muze byt pneumatikami, dost znacne.

Poznas to tak, ze kdyz huci loziska, tak huceni vice zalezi na zatizeni kola (udelej maly slalom). Huceni pneu je vice stabilni, nezalezi tolik na zatizeni. Nejlepsi by bylo zvednout cely predek a rukou zatocit kola - tak bys overil lozisko.

Pneu - jestli nemas smerovy dezen, zkus prohodit kola leve a prave, aby se tocila naopak (vlastne pro zkousku to muzes udelat i kdyz mas smerovy dezen, pak to vratis zpet). Pripadne zkus zamenit predni a zadni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky moc hosi dnes sem byl na vyvazeni du to testnout jestli to volantem pri 130km/h nedela furt a dam vedet co se tyce huceni huci o dost min ale presto furt a kdyz sem menil kola zjistil sem ze mam asi ztuhli brzdy nevraci se ten valecek nebo co to je protoze se v urcity casti kolo toci tiz. vymenim nejdriv to a potom nejspis ty loziska, jinak kolo se toci volne, pokavad neberu v uvahu ty brzdy, a zadnej pazvuk pri otaceni to nedela. Tak doufam ze loziska promaznu a bude pokoj a po zime je vymenim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...