Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už ho mám taky


Nerina

Recommended Posts

Tak hlásím, že už mám pažoutka doma.:papa:super Je to 307, 1.6 16V benzín, r.v. 2004, stříbrný. Už jsem s ním najela asi 500 km. Přivezla jsem ho 29.6., takže jsem využila poslední levnou příležitost, ať se na dálnici předvede. Nikde nic neklepe, volant se nechvěje;), rádio hraje jak o život :D Vytáhla jsem z něj 180 jako nic, na další pak už nebyl prostor. Jinak když jezdím podle pravidel, tak mi ukazuje mimo město průměr 5,3l/100, což mě docela příjemně překvapilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... jen je to 307SW 1.6HDi/80 kW - a po prvních 20 000 km (dnes jsem byl na první servisní prohlídce) mi zatím dělá jen a jen radost!

Až se nám teď ve středu narodí další dva kluci a já si je někdy v následujících dnech povezu v Pažoutkovi domů, snad se mi konečně podaří udělat pár fotek všech těchhle našich nových přírůstků a pak sem něco z toho dát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A poté, co se dnes ráno narodili, byla maminka moc šťastná, neb na základě všech těch předchozích ultrazvuků se už smířila s tím, že bude doma sama na čtyři chlapy - a ejhle, nakonec jsme se dočkali i princezničky, která tak bude mít doma kromě stejně starého bráchy i Velkého Bráchu.

Jak se sem ale vkládají obrázky? Fotku našeho nového autí sice ještě nemám (jelikož jsme sem kvůlivá parkování na ulici vzali naší starou dobrou Ochcávku, Pažoutek odpočívá v garáži a čeká, až si pojede pro maminku i s dvojčatami), ale děti jsem už alespoň provizorně mobilem vyfotit stihnul...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...