Neon Odesláno 18. červenec 2006 Odesláno 18. červenec 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: vector Nojo to sem ti zapoměl poděkovat, konečně sem vyhrál slalom Jj já vím - mám zvědy všude......jen si užívej svou chvilku na výsluní mezi námi slalomáři :D:D:papa Tyjo Vectore, to je lump, viď - takhle se do tebe navážet:D si myslí, že nevíš, kde má ventilky:D:D:D Jinak jsem si všiml, že na P-C jsou fotky z tohoto srázku...nejlepší je ta první, když John (ještě) jede:super:D:D
Trundik Odesláno 18. červenec 2006 Odesláno 18. červenec 2006 Původně zaslal: oddie No o moc jste si přišli, kdo jste nedorazili, John si totiž pořídil na káru super mračítka Hnus jeden fialovej:mrk:mrk:mrk:D:D:D
vector Odesláno 18. červenec 2006 Odesláno 18. červenec 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: vector Nojo to sem ti zapoměl poděkovat, konečně sem vyhrál slalom Jj já vím - mám zvědy všude......jen si užívej svou chvilku na výsluní mezi námi slalomáři :D:D:papa Tyjo Vectore, to je lump, viď - takhle se do tebe navážet:D si myslí, že nevíš, kde má ventilky:D:D:D Jinak jsem si všiml, že na P-C jsou fotky z tohoto srázku...nejlepší je ta první, když John (ještě) jede:super:D:D Já nevim, jstli se mělo během toho slalomu třikrát vypnout motor, tak nám to měl Johny říct předem a ukázat kde, takhle byl v hrozný nevýhodě.
Neon Odesláno 18. červenec 2006 Odesláno 18. červenec 2006 Původně zaslal: vector Já nevim, jstli se mělo během toho slalomu třikrát vypnout motor, tak nám to měl Johny říct předem a ukázat kde, takhle byl v hrozný nevýhodě. :D:D:D:D:D (poprvý jsi mě pobavil) :D:D:D:D:D Nebo John věděl, že je papírově moc silnej, tak nechtěl bejt sobeckej...
vector Odesláno 18. červenec 2006 Odesláno 18. červenec 2006 Slyšíš to Neonku ? Prej výrostci. Taková nespravedlnost. Já celou dobu Johnymu fandil. Holt nevděk.
Neon Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 My a jako zlí výrostci - něco jako \"zlí výrostci hugové\", jo? Tak tomu není - jak píše Vector i já Johnovi fandil, ale nemůžu za to, že přepálil začátek...ehm...teda prostředek. Nebo mu mohl ještě dojít benzín - což je u jeho obsahu taky možný :D Ale jinak jsem mu fakt fandil - jsem si říkal cituji: \"Neone buď vyhraje John, nebo ty.\" :aut
Bohouš Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 Původně zaslal: Neon jsem si říkal cituji: \"Neone buď vyhraje John, nebo ty.\" :aut a ani jeden, co ???? :D:D:D
Neon Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 ...ále - to je už jen takovej detail...jsem zapoměl, že jede i Vector s \"dieselpowerem\"
Bohouš Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 jj Vector má taky rychlé ruce....:D:D:aut
Neon Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 ...to taky...ale taky máte .... například oproti mně .... malý....ehm. volanty ... a těma se líp kroutí... ale zase nemáte loketní opěrku:aut:)
aka Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Neon ...to taky...ale taky máte .... například oproti mně .... malý....ehm. volanty ... a těma se líp kroutí... ale zase nemáte loketní opěrku:aut:) Tak ono je to ehm.......malym volantem?
Bohouš Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 eeehm těžko, jelikož malý volant, auto bez posilovače a velká kola k tomu = naprosto parádní zatáčení při slalomu.....ale já jsem naštěstí korba :D:D:aut
Neon Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 eeehm...já myslim, že Bohoušek je spíš najivka:D ddto malý volant: ale zapomněl jsi dotat menší auto, se kterým se lépe manipuluje... ale já už bych slalom neřešil - budeme si povídat raději o něčem lepším, ne? TO MÁME DNESKA ALE KRÁSNĚ [upravil dne 25/2/2007 Neon]
Recommended Posts