Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Ferry

pravdepodobne tam budu ;) ovsem opet jenom MHD, 406ku jsem nechal dneska zaparkovanou na Vysocine

Hele, ja fakt neverim, ze to auto mas-uz ho vubec nekdy nekdo videl???:aut:aut

jo a dokonce jsem s nim byl na Dzbane, ovsem zrovna to byl ten sraz pred srazem v Moravskem krase, kdy na Dzban prijelo asi 5 lidi, takze asi tak

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Taky mi to přijde jako omyl dělat sraz před Šebetovem....

no kdyz se John ptal na minulem srazu jestli jo a nebo ne udelat Dzban pred Sebetovem, tak vetsina rekla ze jo, tak nevim :D:myslim

Odesláno

JJ, přesně tak, já si myslim, že to tak krizový nebude, páč se nás na tom dohodlo víc, ať se sraz udělá před šebetovem - takže si myslim, že pár lidí tam bude. Před odjezdem na Ochoz se nás sešlo 10 a v jednu chvíli nás bylo i 11...takže bych se nebál...:)

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Taky mi to přijde jako omyl dělat sraz před Šebetovem....

Já jsem se právě minule ptal jestli je někdo pro to udělat den předem a většina byla pro tak jsme to zamluvil...myslim , že se alespoň dohodneme na detailech odjezdu a hlavně v kolik.

Pokud se pletu tak se omlouvám..... :aut :aut

Odesláno
Původně zaslal: John

Dotaz na všechny mám brát sebou kužele??? Bude mít někdo zájem o slalom??? :aut

leda ze bych ho bezel, ale v tomhle vedru ? pro me nemusis brat ;):D

Odesláno

Nad Dejvicemi se prave shromazduji bourkova mracna, zvedl se dost velky vitr a vypada to na peknou bourku, do srazu je teda jeste 2.5hodiny, ale jsem zvedav co z toho bude

Odesláno
Původně zaslal: John

Dotaz na všechny mám brát sebou kužele??? Bude mít někdo zájem o slalom??? :aut

Já myslim, že jestli nebude pršet, tak je vem - a i kdyby lilo, tak snad tolik nevážej, takže ti to auto utáhne bez problému, ne?:aut

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Tak uz jen drobounce mrholi a zacina se zase objevovat modra obloha ;)

Tak to je fajn - tak koukej ještě ty mraky rozfoukat, ať je na šestku krásně jasno...:D

Bo za 10 minut vyrážim a jedu předpisově - na průmce byla dnes ně¨jaká akce á-la kKryštof ---cajtů jak...ehm...po dešti hub

Odesláno

tak ja myslim ze se to dneska povedlo, pocasi nakonec pekne, lidi se seslo taky nad ocekavani, takze u me spokojenost ;)

Odesláno

Tak chci poděkovat všem kteří dorazili za supr odpoledne a příjemný večer.

Jinak další minisraz Džbán bude v září a to 7.9 (čtvrtek) od 18hod.

Odesláno

Jak si mozna nekdo vsiml, tak my jsme nedorazili :D. Duvodu bylo nekolik .. a) nejak mi uniklo to datum srazu, b) meli jsme naplanovany jiny program, ale i presto by se vsechno dalo, nicmene c) L ma narazenou ruku, d) jsme byli v praci az do pul devaty vecer, e) byli jsme oba utahany jako kone :D. Takze az v zari ;).

Odesláno
Původně zaslal: DD

Jak si mozna nekdo vsiml, tak my jsme nedorazili :D. Duvodu bylo nekolik .. a) nejak mi uniklo to datum srazu, b) meli jsme naplanovany jiny program, ale i presto by se vsechno dalo, nicmene c) L ma narazenou ruku, d) jsme byli v praci az do pul devaty vecer, e) byli jsme oba utahany jako kone :D. Takze az v zari ;).

Tak to jsem si všiml, že jsi chyběl... no co se dá dělat tak se uvidíme v září..... ;) ;) ;) ;)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...