oddie Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Původně zaslal: Medvěd Já mám na 405ce pokovená okna a nedám na to dopustit (o příspěvku rozebírajícím poničení pokovení dotekem ruky jsem musel velice dlouho přemýšlet - až mi nakonec svitlo - jde o velice povedeně ukrytý vtip!!!!!!!!!!). Takže z mého pohledu - kašli na fólie (problémy s kvalitním lepením, opravdu náročná starostlivost a ve finále časté pruzení ze strany našich kamarádů v bílých čepičkách). Na pokovená okna dosteneš certifikát a polismani musej držet jazyk za zuby. Fólie mají ten samý certifikát, takže z tohoto pohledu je to naprosto šumák. Citovat
Béďa Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Původně zaslal: Medvěd Dle ceníku fy Autosklo Jirmásek, Hlinsko Peugeot 306 7140,- včetně demontáže i montáže http://www.skla.cz/pricelist.php [upravil dne 9/7/2006 Medvěd] no myslim ze na muj hatch to bude o neco levnejsi, protoze ta cena co jsi uvedl je i na 307 kombi a tam bude krapet vic skla:aut Ale jinak diky Citovat
Neon Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Původně zaslal: Medvěd Já mám na 405ce pokovená okna a nedám na to dopustit (o příspěvku rozebírajícím poničení pokovení dotekem ruky jsem musel velice dlouho přemýšlet - až mi nakonec svitlo - jde o velice povedeně ukrytý vtip!!!!!!!!!!). Takže z mého pohledu - kašli na fólie (problémy s kvalitním lepením, opravdu náročná starostlivost a ve finále časté pruzení ze strany našich kamarádů v bílých čepičkách). Na pokovená okna dosteneš certifikát a polismani musej držet jazyk za zuby. To já mám zase folie na oknech a taky na ně nedám dopustit. Samo, že si nemůžeš koupit ty na benzince, ale nějakou značku - například 3M (to není reklama :-)) Zase ne každýmu se pokovení líbí a když chce mít někdo okna černý, tak ať si je nechá začernit laserem a poliši nebudou prudit - když bude propustnost světla do 75% - to samý je i u folii - když máš folii s propustností světla do 75%, tak je ti atestace k něčemu a cajt nemůže ani kvaknout - v případě, že je propustnost nižší a ty máš atest, homologaci, nebo certifikát, tak je ti na provoz na našich komunikacích k ničemu, bohužel se na to u nás nehraje a vyhláška je vyhláška. ps: nevim, teda jestli nové změny náhodou nepřinesly taky nějakou změnu ve výši propustnosti světla, ale myslim, že ne:myslim Citovat
milda Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Dobrá zkušenost s foliema ve Zlíně www.varecha.cz Bez vysklívání, s atestem a myslím že i za slušnou cenu. Citovat
Naspo Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Myslím si, že černé pokovení je také, neb když koupíč auto a doděláš mříž (N1) tak ti musí začernit i boční okna, ale do toho u auto-hleda bych moc nešel. Nevim zda nemá již novou technologii, ale před nějakým rokem si kamarád nechal tu ve Vyškově u Hledíka zatmavit okna na seatu a po dvou letech jsou tam vidět rýhy jak otvíra a zavárá okna. a za druhé měli jsme to na služební škodovce, dělali to ve Zlíně a taky plné škrábanců, tak jestli nechceš za čas litovat peněz, tak nech okna tak jak jsou. A když se ti podaří rozbít okno už to nedostaneš do stejné barvy. [upravil dne 10/7/06 Naspo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.