Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Central


peugeot 306

Recommended Posts

Zdravim lidičky mam takovej problem Ráno jsem chtěl zamknout faro a ze strany řidiče mi to nejde zamknout centralně jde to pouze ze strany od spolujezdce. když je auto zamčené tak ho ze stzrany řidiče odemknu ale již ho bohužel nezamknu!!! nevíte co s tím může být jestli vadnej motorek nebo skříplej drát díky předem za radu?:cool::cool::cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No čistě teoreticky bych si tipnul na vadný motorek. Každopádně problém je v tom, že se hádají polohy obou motorků. Pokud jeden sjede dolů a druhý ne, tak řídící jednotka centralu dostane impuls o zamčení a hned na to o odemknutí (od toho vadného motorku). Takže bych vykuchal dveře a zkusil jestli ten motorek vůbec funguje, pak zkus vzít zkoušečku a změřit napětí na drátech co ovládají motorek. Měla by se tam měnit polarita 12V podle toho, jestli to právě zamyká, nebo odemyká (ale jenom po dobu co jsou ty motorky v činnosti, jinak je tam stejná polarita na obou drátech).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Stefan: Věřím, že to zní docela idiotsky, ale opravdu bych řekl, že je to v motorku (tedy pokud bych vyloučil problémy v drátech k němu). Jde o to, že zpravidla má pokyn k otevření vyšší prioritu než k zavření, takže se to zkrátka pohádá. Chtělo by to vyzkoušet, jestli jsou všechny motorky vepředu OK, tj. jestli je možné auto zamknout z jedné i z druhé strany a jak na to reaguje zbytek motorků. Předpokladem samozřejmě je, že to zámky mechanicky fungují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost často se stává, že se vymačká nějaké pouzdro u táhla, a klíček pak nedokáže táhlem posunout tak, aby spínač sepnul... Jde to zamknout zevnitř čudlíkem? Jestli jo, tak je to ono, chce to sundat tapecírunk, a seřídit táhlo (polohou motorku, přihnutím táhla atd.).

Pokud to nebude ono, stejně sundej tapecírunk, motůrek vyndej a zkus na něm obě polohy posunout rukou. Pokud to nebude fungovat ani v tomto případě, je závada ve spínačích uvnitř motůrku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...