Guest f3rdaaa Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červen 2006 Co vsechno se meni, kdyz se delaji rozvody. V manualu jsem se docetl, ze se meni jenom remen? Je to pravda, nebo se toho musi vymenit vic? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bubakkaja 1 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červen 2006 remen, kladky a vodni pumpa [upravil dne 27.6.06 bubakkaja] Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Gargamell 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červen 2006 Minulý týden jsem to nechával vyměnit v peugeotu a stálo mi to přes 15 000Kč - byl to tedy ten řemen, kladka, vodní pumpa a celá prohlídka vozu, nějaké žárovky, seřízení světel, ruční brzdy, kontrola spojky a já nevim čeho všeho - jo a ještě výměna oleje (plná syntetika). Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bubakkaja 1 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červen 2006 tak to je docela dost nevim to z hlavy ale delal jsem to minuly mesic znamemu vcetne vsech filtru oleje naplneni klimy a kompletnich rozvodu vcetne pumpy a stalo ho to do 10000kc.material febi Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky