marekh106 Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 Peugeot 5008 II GT 2018 133kw Zdravim. Uz dlhsie mi vypisovalo zavadu motora a bolo potrebne doplnit eolis. Na ceste do servisu mi zrazu prestal reagovat plyn a tak som to odstavil na krajnici. Motor bezal dalej ale nedala sa zaradit ziadna rychlost, Skusil som vypnut a znova nastartovat motor no uz sa ho nepodarilo nastartovat. Motor toci ale nenastartuje. Po doplneni eolisu v servise sa aj nasledne neda zaradit ziadna rychlost a vraj je chyba v komunikacii prevodovky. Vedel by mi niekto poradit co je to za problem. Vopred dakujem za kazdu radu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 (upraveno) Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Jeden příspěvek stačí, není nutné zakladat dva stejné. Nadpis by měl vždy obsahovat konkrétní odkaz na problem, tady by mělo být např "Nejde zařadit" (Doplnil jsem a příště na to mysli) Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení Upraveno 21. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ChouLu Odesláno 22. duben 2025 Odesláno 22. duben 2025 Bez originalní diag a chyb které tam jsou lze těžko radit... u 5008 druhé generace je tolik elektroniky, že to opravdu nelze odhadnout od oka Hafity a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.