Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 5008 II GT 2018 133kw

Zdravim. Uz dlhsie mi vypisovalo zavadu motora a bolo potrebne doplnit eolis. Na ceste do servisu mi zrazu prestal reagovat plyn a tak som to odstavil na krajnici. Motor bezal dalej ale nedala sa zaradit ziadna rychlost, Skusil som vypnut a znova nastartovat motor no uz sa ho nepodarilo nastartovat. Motor toci ale nenastartuje. Po doplneni eolisu v servise sa aj nasledne neda zaradit ziadna rychlost a vraj je chyba v komunikacii prevodovky. Vedel by mi niekto poradit co je to za problem. Vopred dakujem za kazdu radu. 

Odesláno (upraveno)

Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. 

Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/

Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. 

Jeden příspěvek stačí, není nutné zakladat dva stejné.
Nadpis by měl vždy obsahovat konkrétní odkaz na problem, tady by mělo být např "Nejde zařadit" (Doplnil jsem a příště na to mysli)

Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. 

Děkuji za pochopení 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Automaticka prevodovka, nejde zařadit - Peugeot 5008 II 2018 130KW

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...