Dakaros Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Ahoj, nevíte, jestli se dá někde ,,lacině\" nechat přečipovat ŘJ Peugeotu 309 1.4i monopoint r.v 1991. Pokud vím měl by to bejt podobnej systém, jako maj felicie, na feldy jsou ceny kolem 3000kč + 5KW a všude, kde jsem se koukal měly jednotný ceny na peugeoty 8700kč, což mi přijde trochu přehnaný!?! Citovat
vector Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Dakaros Ahoj, nevíte, jestli se dá někde ,,lacině\" nechat přečipovat ŘJ Peugeotu 309 1.4i monopoint r.v 1991. Pokud vím měl by to bejt podobnej systém, jako maj felicie, na feldy jsou ceny kolem 3000kč + 5KW a všude, kde jsem se koukal měly jednotný ceny na peugeoty 8700kč, což mi přijde trochu přehnaný!?! :D:D :D:D: :D: D:D :D: :D Neblbni, nebo mě to roztrhá. Raději investuj do věcí, které mají smysl. Zasahovat do softu na 1,4 je nesmysl i zadarmo. Ten motor je rád, že je rád, když drží alespoň trochu volnoběh, tak je to zázrak a přiměřená spotřeba je důvod jásat a chodit kolem něj po špičkách. U tohohle motoru je aktuální téma servis. Aktuální téma výkon je po výměně dílu mezi přední a zadní SPZ. 309 s tímhle monopointem je dopravní prostředek. [upravil dne 26.6.06 vector] Citovat
Neon Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Hele, Vector má (výjimečně ) pravdu...to investuj do něčeho jinýho...třeba si kup nový žárovky, nebo potahy, nebo tak něco... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Přesně tak kuci,hele jestli ti to daj maximálně o 5-7kw,tak to ani nepoznáš a zbytečne vyhodíš prašule.To samá blbost je třeba snižovat hlavy,tyhle motory už jsou fakt radi, že sotva jdou(a to melou už z posledního) a ten volnoběh nekolísá mezi 800-1200ot:)Takže radši dej udelat tesnení pod hlavou nebo rozvodak a nebo GO........ PS:55KW+5 je pakatel.... a jestli chceš vykon tak tam dej si tam motor z MI16:D:papa Citovat
durino81 Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Chlapi, nahodou, ja ten motor mam (tiez na 309) a nie je to s nim az tak zle. Mam 180000km a nevyzera, zeby sa mal rozpadnut. A ked to vytocim na 5000 tak to da na frak aj novsim autam. Na to, ze auto ma 15 rokov je to celkom slusne... Mam tam ale sportovu vlozku do sania. Samozrejme, ze na nejake extra zavodenie to nie je, ale ked je clovek v aute sam, tak to slape celkom dobre. Citovat
Neon Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: durino81 Chlapi, nahodou, ja ten motor mam (tiez na 309) a nie je to s nim az tak zle. Mam 180000km a nevyzera, zeby sa mal rozpadnut. A ked to vytocim na 5000 tak to da na frak aj novsim autam. Na to, ze auto ma 15 rokov je to celkom slusne... Mam tam ale sportovu vlozku do sania. Samozrejme, ze na nejake extra zavodenie to nie je, ale ked je clovek v aute sam, tak to slape celkom dobre. Ale jo, tyhle starý 1.4, kor v malejch a lehkejch autech docela lítali - (na ten obsah teda). Ať si koupí sportovní filtry apod. Ale chip je hloupost a zbytečnost... Citovat
Vertex Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Vector to vzal trošku krutě, vozí si totiž půlky v ropě , ale má pravdu. Do 309tky z 91 se dá investovat jinak. Koukám, že litiny máš, tak se pust, jak říkají páni výše, do jinejch věcí Citovat
vector Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Vertex Vector to vzal trošku krutě, vozí si totiž půlky v ropě , ale má pravdu. Do 309tky z 91 se dá investovat jinak. Koukám, že litiny máš, tak se pust, jak říkají páni výše, do jinejch věcí Kdepak, teď jezdim \"závodní\" 1,4monopoint 306tkou. Je to trhač asfaltu. Citovat
Neon Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex Vector to vzal trošku krutě, vozí si totiž půlky v ropě , ale má pravdu. Do 309tky z 91 se dá investovat jinak. Koukám, že litiny máš, tak se pust, jak říkají páni výše, do jinejch věcí Kdepak, teď jezdim \"závodní\" 1,4monopoint 306tkou. Je to trhač asfaltu. Jakto s Diesel powerem se něco stalo:o? Že tys to pževitamínoval a jemu se udělalo blbě z toho mezichladiče...? Citovat
Neon Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 :o Ale čtu, čtu, ale topicy do kterejch nepřispěju jenom začátky....každopádně to je hustý:o Tak přeju brzký spravení - to sou fakt lidi...ale...ale... Citovat
Crack Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Přesně tak kuci,hele jestli ti to daj maximálně o 5-7kw,tak to ani nepoznáš a zbytečne vyhodíš prašule.To samá blbost je třeba snižovat hlavy,tyhle motory už jsou fakt radi, že sotva jdou(a to melou už z posledního) a ten volnoběh nekolísá mezi 800-1200ot:)Takže radši dej udelat tesnení pod hlavou nebo rozvodak a nebo GO........ PS:55KW+5 je pakatel.... a jestli chceš vykon tak tam dej si tam motor z MI16:D:papa no řek bych že 5-7kw by poznal,kdyby to tak opravdu bylo;) Citovat
Dakaros Odesláno 4. červenec 2006 Autor Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Přesně tak kuci,hele jestli ti to daj maximálně o 5-7kw,tak to ani nepoznáš a zbytečne vyhodíš prašule.To samá blbost je třeba snižovat hlavy,tyhle motory už jsou fakt radi, že sotva jdou(a to melou už z posledního) a ten volnoběh nekolísá mezi 800-1200ot:)Takže radši dej udelat tesnení pod hlavou nebo rozvodak a nebo GO........ PS:55KW+5 je pakatel.... a jestli chceš vykon tak tam dej si tam motor z MI16:D:papa No u Mi16 by 5-7kW pakatel opravdu byl a le právě u tak ,,slabejch\" motorů je znát každá kW navíc! Známej nechal přečipovat Fávo, nevěřil jsem, co to udělá! A mít 75koní, nebo 83, to podle mě rozdíl je! Je jasný, že 8000 do 5-7kW nedám, proto jsem se tu ptal po něčem levnějším. Nejde mi do hlavy, proč to na 1.3 felinu stojí 3000, když by ty systémy měli bejt hodně podobný!??! Jinak samozřejmě údržba vozidla má přednost před tuningem, ale je to můj sen už od malička, tak se toho jentak nevzdám! Na rozvodech mam nalítáno asi 6tkm a do těsnění hlavy bych se v brzké době pustit chtěl, ale trochu se tobojím! Taky mě čeká spojka, svíčky a vzducháč (ten bych rovnou chtěl sportovní)! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.