Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám Peugeot 206 1.4 hdi. Mám problém s ukazatelem paliva. Ručička ukazuje polovinu nádrže, při spotřebě normálně klesá, ale po dotankování ručička nestoupne nahoru. Snímač hladiny v nádrži jsem vyměnil, ale problém stále přetrvává. Čím by to mohlo být? Děkuji. 

Odesláno

No ale ono by to chtělo nasimulovat natankování a nehýbat s tím nahoru,  dolů jak s kyvadlem.

Takže vypnout klíček,  nastavit plovák na plnou, chvíli počkat a zapnout klíček. 

A palubní počítač nemáš? Jestli se mění dojezd ?

Odesláno

No právě, že jsem to zkoušel a nedělá to vůbec nic. Při manuálním pohybu nahoru či dolů stále ukazuje po zapnutí zapalování polovinu nádrže. Jen při jízdě pár km ručička normálně klesá, takže dolů jde, ale po natankování se nezvedne a ukazuje furt stejně jako před natankováním. 

Odesláno

Ahoj , potřebuješ dva odpory - 60 a 350 Ohm , vypni zapalování , odpoj palivoměr , do patice mezi piny plováku (ty slabší vodiče) dej odpor 60 Ohm a zapni zapalování - palivoměr by měl ukazovat plnou . Pak vypni zapalování , minutu počkej , vyměň odpor za 350 Ohm a opět zapni zapalování - teď by měl palivoměr ukazovat prázdnou nádrž . Zase vypni zapalování na minutu , odpoj odpor , zapoj patici čerpadla zpět a zapni zapalování - palivoměr by se měl srovnat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...