Béďa Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: Vertex Fuška to sice je, ale když razíš z těchto končin na Orlicko nebo Ochoz u Brna, je to taky pecka jj souhlas, taky dobra rana Citovat
Vertex Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Právě jsem se vrátil z docela zajímavé lokality, kde by zimní klouzání bylo jedna báseň (a v okolí se ještě žádný pažoutí sraz nekonal). Jedná se o obec Mariánská (nedaleko Jáchymova, Perinku, Božího Daru, Klínovce a Karlových Varů) http://mapy.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx?scale=144000&action=zoomto&appname=Atlas&icon=default&icontext=&iconx=-846365.398941581&icony=-997636.663692076&cx=-846365.398941581&cy=-997636.663692076 kde jsem byl na penzionu rodiny Ševčíkových (vynikající kuchyně - sice výběr z jednoho jídla, ale i já se najedl do sytosti /snídaně - švédské stoly (šunka, sýry, jogurty, med, marmeláda, sladké i slané pečivo - cena 30 kč, večeře v pátek na porci polévka, 2 ks kuřecího řízku a neomezená kupa brambor, v sobotu polévka + špagety a masové nudličky v omáčce - neomezená porce - cena vždy 60 Kč) - ubytování odpovídající ceně 180/Kč/os/noc, cena piva 15/10*, 20 / 12*. Po mém dotazu jak by to bylo s eventuální možností Peugeot - srazu, byl jsem ujištěn, že v zimě preferují týdenní pobyty, nicméně že se mám ozvat v listopadu a třeba se dohodneme. Vzhledem k tomu jak řidičsky náročné jsou cesty v okolí se domnívám, že tento sraz by mohl být hrdým pokračováním předešlých zimních klouzání a že (pokud by tedy někdo chtěl dorazit i z větší dálky) by nikdo neměl litovat. Teď tedy ještě abyste se, bando, vyslovili, zda jste pro a najít někoho, kdo tam připraví orienťák a vezme si sraz tak nějak na triko - já můžu trochu pomoci, ale důvody proč nemůžu být 100%tně spolehlivý už jsem psal výše. [upravil dne 25/6/2006 Medvěd] Dá se říct, že to tam mám kousek. Dřív jsem na Klínovec i moc často jezdil, takže cesty okolo i dost znám. Hrdé pokračování by to zajisté bylo, neboť by prověřilo jak řidičské schopnosti členů tak i jejich řetězovo-kabelovou připravenost a vybavenost - zdejší hory jsou v zimě opravdu lahůdkou. Na druhou stranu si uvědomuju, že švihnout si na víkend pořadatelsky takovej sraz nebude nic jednoduchýho. Zkusím kontaktovat někoho z členů ze severu a uvidíme Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2006 Autor Odesláno 25. červen 2006 A to je slovo do pranice, na který jsem čekal Z Prahy se k pomoci hlásí i JirkaP nebo Neon, kdybys nesehnal nikoho přímo od zdroje Citovat
Garfield Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd A to je slovo do pranice, na který jsem čekal Z Prahy se k pomoci hlásí i JirkaP nebo Neon, kdybys nesehnal nikoho přímo od zdroje A Garfield se hlásí taky. Citovat
Neon Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 No takže by byli 4 odvážní - to by se snížilo riziko, že něco nevyjde na minimum - tak o tom můžeme dát řeč na Šebetově a popřípadě si rozdělit úkoly atd... Citovat
Vertex Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Neon No takže by byli 4 odvážní - to by se snížilo riziko, že něco nevyjde na minimum - tak o tom můžeme dát řeč na Šebetově a popřípadě si rozdělit úkoly atd... Určitě, už jsem sice měl na Medvěda nějaký pořadatelský dotazy, ale asi bude nej, když na Šebetově o všem pohovoříme. Citovat
Rudan Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Už jsem mluvil v Vertexem. Slíbil vymámit z Medvěda co nejvíc informací ohledně této akce Mám chalupu pod Klínovcem a bude-li zájem, rád se připojím. Citovat
John Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Tak jak to vypadá s Zimním klouzáním 2007 zima se pomalu ale nezadržitelně blíží..... Citovat
Vertex Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Vypadá to tak, že první startující pořadatelská schůzka je plánovaná na začátek listopadu. Je to i z toho důvodu, že majitel horské chaty, kde bysme měli bejt ubytovaný, nebude vědět dřív, než právě začátkem listopadu, volný termíny [upravil dne 30/9/06 Vertex] Citovat
John Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Původně zaslal: Vertex Vypadá to tak, že první startující pořadatelská schůzka je plánovaná na začátek listopadu. Je to i z toho důvodu, že majitel horské chaty, kde bysme měli bejt ubytovaný, nebude vědět dřív, než právě začátkem listopadu, volný termíny Ok supr,tak pak dej vědět jak to dopadlo.... :super Citovat
Dariska Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Tak co už jste to nějak rozhodli? Já jen musím vyhlásit anketu, kdo mě chce do auta. Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Dariska Tak co už jste to nějak rozhodli? Já jen musím vyhlásit anketu, kdo mě chce do auta. Nazvi to: chcete me? a bude :D Citovat
Bohouš Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 Původně zaslal: tomyka dariska: odkial ta treba zobrat ? řekl bych, že z Prahéééé :D Citovat
aka Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 presne to misto, odkud tomyko nejsiiii:D:D Citovat
tomyka Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 no joo ja sa budem priblizovat na zimne klouzani z vychodu asi aj ked pravda je ze nemam ani sajnu kde to klouzani bude Citovat
PINGUÍ Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Dariska ! Breclav je kousek já pojedu z Kyjova tak pokud budeš mít zájem??? tak napišššš Citovat
Oliver Riedel Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Až někdo bude vědět,kde to bude,dejte echo,zkusil bych domluvit víc lidí ze severních čech,nerad bych jel sám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.