Tornado Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Opravdu peknej trik, taky by me zajimalo jak to udelal. Skoda ze se nerozbehly i ty nohy... Citovat
Ladis Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Někdy bych taky nejradši svoji nejdražší polovicu roztrhl vejpůl, ale jak ji zase složit dohromady? Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 Neskládej. Nech si tu půlku, která Ti víc vyhovuje Já bych si nechal spodní . . . . . . . . . . Protože vrchní půlka může mluvit Citovat
Lavak_Bob Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 nereálné Jop je to len trik išlo tam o to vystrašiť tých ludí....ale v prvej sekunde som sa aj ja zlakol Citovat
Guest DD Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Pekny .. hadam, ze ta zenska byla figurantka, pac normalni by takhle v zivote nezacala \"utikat\" .. . Skoda ze nezabrali vnitrek sukne na miste odtrhu Citovat
Neon Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Já si myslim, že je to fake udělaný jenom pro lidi, co na to koukaj na videu. Připadá mi to ,že ty nohy jsou od toho těla \"ugumovaný\":myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.