Bohouš Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Prosím neví někdo kde se dá sehnat rozpěrná tyč mezi tlumiče na 205 GTI ???? Nějakej link, nebo jakékoliv jiné info - nějak to nemůžu najít....:myslim Předem díky Citovat
Bohouš Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 Ba jo....a přitom sem se tam koukal Jenom nechápu proč tam u 205tek maj jen maloobsahy..... Ale jinak 2.700,- za kus železa, taky pěkný Citovat
John Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Ba jo....a přitom sem se tam koukal Jenom nechápu proč tam u 205tek maj jen maloobsahy..... Ale jinak 2.700,- za kus železa, taky pěkný Nj to nevím,ale třeba na moje ten ,,kus\" železa stojí 3840,- takže si moc asi nevybereš..... :mad: Citovat
Bohouš Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 John - hele hele http://www.ultimateracing.cz/p_info/2851-rozperna-tyc-jednodilna-(1,3-rallye_1,6-gtl_1,9gti_1,4gs)/ Citovat
Bohouš Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 A na to tvoje je taky za 1200,- :D:mrk Citovat
John Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI A na to tvoje je taky za 1200,- :D:mrk Oki koukám...až nebudu vědět co roupama....tak se uvidí.... Citovat
Martin.K Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 cauky...no mam doma novou nepouzitou od OMP..je serizovatelna...cervena...puvodní cena je 2400,- za 2000,- ji klidne prodam pac ji jeste nejakou dobu nebudud potrebovat...taky mam rozperu OMP mezi ramena napravy ...taky nova nejeta a cervena..cena 1400,- za 1000,- ji prodam ...pokud by byl zajem...tady je mail: krenek.m@seznam.cz Citovat
vector Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI John - hele hele http://www.ultimateracing.cz/p_info/2851-rozperna-tyc-jednodilna-(1,3-rallye_1,6-gtl_1,9gti_1,4gs)/ No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu. Citovat
Bohouš Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 Vector - proč ???? fakt tomu nerozumím, nechám se rád poučit..... Citovat
michal.doubravsky Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: vector No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu. To mě taky zajímá proč Citovat
vector Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: michal.doubravsky Původně zaslal: vector No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu. To mě taky zajímá proč Dobrá. Do má ta tyč dělat ? Proč se jmenuje rozpěrná? A jaké je pnutí v materiálu, když ho jen přišroubuješ na jedné a na druhé straně? Co se stane s rovnou tyčí, když ti někdo narazí do kola? Citovat
Kvasky Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: michal.doubravsky Původně zaslal: vector No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu. To mě taky zajímá proč Dobrá. Do má ta tyč dělat ? Proč se jmenuje rozpěrná? A jaké je pnutí v materiálu, když ho jen přišroubuješ na jedné a na druhé straně? Co se stane s rovnou tyčí, když ti někdo narazí do kola? Ale teda alespoň podle mě rovná pracuje líp, ne? Přece když bude ruzně tvarovaná, tak se přece bude snadněji prohýbat než když bude rovná... Jen lajckej názor - přesvědčte mě o opaku.... Citovat
michal.doubravsky Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: michal.doubravsky Původně zaslal: vector No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu. To mě taky zajímá proč Dobrá. Do má ta tyč dělat ? Proč se jmenuje rozpěrná? A jaké je pnutí v materiálu, když ho jen přišroubuješ na jedné a na druhé straně? Co se stane s rovnou tyčí, když ti někdo narazí do kola? Ta tyč je tam na to,aby se auto \"nekroutilo\" a bylo tak stabilnější,ne? Citovat
Bohouš Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Vector - dobře dobře....než abych pak poslouchal, že mám rovnou rozpěrnou tyč atd., tak si koupím tu OMP od Martina :D:D Citovat
franus Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku. Citovat
Kvasky Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: franus Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku. To je pravda, ale myslím si, že to na autě ani nepoznaš, že jí tam máš. Teda já jsem to po namontování nepoznal... Spíš to mám jen na parádu:papa Citovat
Vvitty Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: franus Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku. To je pravda, ale myslím si, že to na autě ani nepoznaš, že jí tam máš. Teda já jsem to po namontování nepoznal... Spíš to mám jen na parádu:papa poznas to v okamziku, kdy te nekdo nabori zprava a budes menit levej naraznik a napravu... Citovat
Crack Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: franus Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku. To je pravda, ale myslím si, že to na autě ani nepoznaš, že jí tam máš. Teda já jsem to po namontování nepoznal... Spíš to mám jen na parádu:papa poznas to v okamziku, kdy te nekdo nabori zprava a budes menit levej naraznik a napravu... a nebo budeš rád že tě ta tyč nepropíchne Citovat
Bohouš Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 Pokud to nabourám, tak nic opravovat nebudu, takže je mě fuk jestli zničím jen jednu stranu, nebo obě ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.