Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím neví někdo kde se dá sehnat rozpěrná tyč mezi tlumiče na 205 GTI ????

Nějakej link, nebo jakékoliv jiné info - nějak to nemůžu najít....:myslim:myslim

Předem díky :papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Ba jo....a přitom sem se tam koukal :roll:mad:

Jenom nechápu proč tam u 205tek maj jen maloobsahy.....:myslim Ale jinak 2.700,- za kus železa, taky pěkný :mrk

Nj to nevím,ale třeba na moje ten ,,kus\" železa stojí 3840,- takže si moc asi nevybereš..... :mad: :mad:

Odesláno

cauky...no mam doma novou nepouzitou od OMP..je serizovatelna...cervena...puvodní cena je 2400,- za 2000,- ji klidne prodam pac ji jeste nejakou dobu nebudud potrebovat...taky mam rozperu OMP mezi ramena napravy ...taky nova nejeta a cervena..cena 1400,- za 1000,- ji prodam ...pokud by byl zajem...tady je mail: krenek.m@seznam.cz

Odesláno
Původně zaslal: michal.doubravsky

Původně zaslal: vector

No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu.

To mě taky zajímá proč:myslim

Dobrá. Do má ta tyč dělat ? Proč se jmenuje rozpěrná? A jaké je pnutí v materiálu, když ho jen přišroubuješ na jedné a na druhé straně? Co se stane s rovnou tyčí, když ti někdo narazí do kola?

Odesláno

No, tak pokud je rovná a jednodílná, tak si dovolím tvrdit, že je tam akorát na parádu.

Dobrá. Do má ta tyč dělat ? Proč se jmenuje rozpěrná? A jaké je pnutí v materiálu, když ho jen přišroubuješ na jedné a na druhé straně? Co se stane s rovnou tyčí, když ti někdo narazí do kola?

Ale teda alespoň podle mě rovná pracuje líp, ne? Přece když bude ruzně tvarovaná, tak se přece bude snadněji prohýbat než když bude rovná... Jen lajckej názor - přesvědčte mě o opaku....

Odesláno

Ta tyč je tam na to,aby se auto \"nekroutilo\" a bylo tak stabilnější,ne?:myslim

Odesláno

Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku.

Odesláno
Původně zaslal: franus

Podle me je to uplne jedno. Ty zahle se stejne delaji jen kvuli lepsimu pristupu k motoru a jak rika michal, ta tyc je tam proti krouceni. A nektera zavodni auta, maji taky mezi zvonama na tlumice vevarenou rovnou trubku.

To je pravda, ale myslím si, že to na autě ani nepoznaš, že jí tam máš. Teda já jsem to po namontování nepoznal... Spíš to mám jen na parádu:papa

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

To je pravda, ale myslím si, že to na autě ani nepoznaš, že jí tam máš. Teda já jsem to po namontování nepoznal... Spíš to mám jen na parádu:papa

poznas to v okamziku, kdy te nekdo nabori zprava a budes menit levej naraznik a napravu...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Kvasky

poznas to v okamziku, kdy te nekdo nabori zprava a budes menit levej naraznik a napravu...

a nebo budeš rád že tě ta tyč nepropíchne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...