Smith82 Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 Dobrý den, po delší době bych se rád dotázal, zdali někde existuje odkaz na aktuální mapy pro navigace RT6, kterou mám ve svém autě r.v.2015. Poslední verzi map jsem sehnal z roku 2021, ale asi nic aktuálnějšího není? Moc děkuji za pomoc, Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. prosinec 2024 Odesláno 26. prosinec 2024 vzdyt to tu je furt dokola a je uplne jedno co to je za model vozu na RT6 - RNEG mladsi mapy nejsou a musi se nahrat upravene mapy pro audi nebo BMW Citovat
Smith82 Odesláno 21. květen 2025 Autor Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) Díky za info, asi mě teď zhejtite, že neumím hledat, ale nebyl by odkaz na nějaký návod jak ty nové aktualizované mapy nacpat do auta? Moc díky za váš případný čas. Upraveno 21. květen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla. Citovat
MJSytic Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 Ono je to bohužel trochu jinak. Pro RT6 (SMEG) jsou poslední mapy ze 4Q21 (případně 1Q23 pro vybrané mapy západní Evropy). Ty upravené mapy od BMW lze použít jen u předchozí verze typ RNEG (verze s SD kartou). Je to tím, že RT6 je od Magneti Marelli, ale RNEG vyráběl Harman Becker. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Smith82 Odesláno 22. květen 2025 Autor Odesláno 22. květen 2025 (upraveno) Díky za vysvětlení, z toho tedy definitivně vyplývá, že v mém autě s RT6 (SMEG) již mapy nelze aktualizovat? Upraveno 22. květen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.