Martin Becan Odesláno 17. prosinec 2024 Odesláno 17. prosinec 2024 Prodám Peugeot Expert 2.0 hdi 2008 Ideální jako dárce dílů, každopádně plně funkční Vrátil jsem se po letech z GB a přivezl jsem si ho ssebou. Najeto cca 240tis km (poctivých jelikož v GB se každý rok dělá TK respektive MOT se zápisem stavu mil (km) do centrálního systému) Vloni děláno: Řízení+gumičky, rozvody+vodní pumpa,spojka alternátoru, pravý přední brzdič, nový EGR - následně vypnutý v ŘJ, váha vzduchu, regulátor paliva Letos: Obě poloosy, kosti, gumy stabilizátoru, palivová pumpa (balónek), přední brzdové desky, pravý zadní brzdič, vratka paliva (original Peugeot), olej převodovky, vzduch a kabina filtr. Pravidelný servis - olej motoru a filtr měněný každých 9tis km, brzdovka co 30tis km. Palivový filtr měněný každých 5tis km Sloužil jako Camper takže zástavba 2hé baterie s dobíjením ze solárů na střeše (polohovatelné) nebo z alternátoru přes automatické digitální relé. Instalováno letos na jaře (duben) včetně fungl baterie. Stropní ventilace v nákladovém prostoru. VanGuard hagusy - typizované Kšilt předního okna - typizovaný - žádná domagarážová tvořivost Obě LED rampy mají nezávislé vypínače. Zadní parkovací senzory, centrál na DO Zátěžové "C" zimáky Continental (cca 6mm) 16" Koroze je pouze barva, takže jednoduše odstraníte běžným ředidlem. Veškeré doklady o servisu 2 klíče Letos jel 5x GB-CZ bez jediné poruchy Teď přes měsíc stojí, jelikož jsem koupil auto v ČR Představa o ceně 22tis Kč - dohoda o ceně možná Oblast Neveklov - kousek od Benešova 777 863 294
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.