Michael B Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 Ahoj, měnil jste někdo baterku doma? Musím opravdu do servisu na kalibraci nebo si to udělá samo pokud tam dám přesně tu kapacitu co tam je? Chtěl jsem kouknout jaká tam je, ale musel bych všechno odpojit, protože to je schovaný pod plastem. Citovat
Vasil Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 (upraveno) Ahoj, nedávno jsem ji měnil sám a šlo to úplně v pohodě. Měl jsem trochu strach, jak to půjde ven, protože je tam schovaná, ale nakonec to šlo bez problémů. Kódování nebylo potřeba. Upraveno 19. listopad 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Michael B Odesláno 19. listopad 2024 Autor Odesláno 19. listopad 2024 A co si tam dal za unačku a kapacitu? Citovat
Vasil Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 Značka EXIDE a myslím, že 70 Ah 720 A. Tu nejbližší co měli k originálu. Podívám se večer jak budu doma. Já ji kupoval u nás v obchodě, jelikož jsem jí zrovna potřeboval. Ale jinak s EXIDE mám zatím dobré zkušenosti s jiných aut. Nebo bych bral třeba Banner. Citovat
Michael B Odesláno 19. listopad 2024 Autor Odesláno 19. listopad 2024 Moc díky, to bych byl rád. Já spíš myslel na Vartu tu si taky hodně chválí. Exide mám v motorce a známí taky a spokojenost, ale v autě nemám zkušenost. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 Banner, varta, pokud seženeš energizer. Nikdy jsem s nima neměl problém. Energizer teda vydržel nejdéle ale bylo to na p307, kdr není žádné inteligentní dobíjení apod. Citovat
Vasil Odesláno 22. listopad 2024 Odesláno 22. listopad 2024 (upraveno) Tak už jsem našel účtenku, co jsem tam dal přesně za baterii. EXIDE EFB 70Ah 760A Upraveno 22. listopad 2024 uživatelem Vasil Překlep Citovat
Michael B Odesláno 17. prosinec 2025 Autor Odesláno 17. prosinec 2025 Tak dnes již baterka se odporoučela, výdržela celou dobu co mám auto r. 2016 (provoz 2017). Když jsem rozdělal víko nad baterkou, tak mě překvapilo, že tam je Varta. Auto mám od r. 2018 a já ji neměnil, tak jestli ji tam dávaly z výroby? Jinak je tam AGM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.