Michal.B Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ja asi zoberem tú z diagnostiky.com a mám to isté a záruka ťiež akurát že my to budú musieť poslať na SK Taky jsem přemyšlel o te zaruce ale tak sna by se tam nemělo nic posrat nebo už měl někdo nějaky problem? Citovat
lacek206 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ani nie o záruku ide, ale skôr o to že je to bližšie prosťe ake keby som to mal objednať z ebay Citovat
Marcel00 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ...jak to tu někdo psal tak je to do 150 EUR ? nie do 150 ale od 150... aspon na SKK to plati, ale malo by v ramci celej EU tak platit. zaruka je samozerjem problem akurat s odoslanim produktu ku nim... cca 300 - 400 korun to vychadza, necital som reklamacne podmienky, v niektorych pripadoch uhradia niektore eshopy to postovne, vacsinou vsak nie... spatne poslatie uz hradi odosielatel. Citovat
Michal.B Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 A už někdo objednaval z toho http://www.chinaobdshop.com ? Ja bych bral tohle je to dobre http://www.chinaobdshop.com/lexia-3-v45-citroen-peugeot-diagnostic-pp2000-v22-14-free-shipping-by-dhl-product-230.html Citovat
Marcel00 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ja budem objednavat buduci tyzden... Citovat
lacek206 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ja budem objednavat buduci tyzden... Kde budeš objednávať ? A ktorú diagnostiku ? Citovat
Přema Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jak KTORÚ ????? Na pežo je jen jedna..........LEXIA 3/PEUGEOT PLANET 2000 je tu o tom tady málo psané????? Citovat
Přema Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 To jsou ti odborníci......a potom se tady ptají kde co najdou a jak se co dělá.....je mi z té ČÍNY na:blicismajlik:blicismajlik Citovat
lacek206 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jak KTORÚ ????? Na pežo je jen jedna..........LEXIA 3/PEUGEOT PLANET 2000 je tu o tom tady málo psané????? No prečo že jak ktorú ??? Tých typov diagnostík je predsa viac na výber nie ??? Nielen Lexia 3 a PeugeotPlanet 2000... Sú aj UNI diagnostiky predsa napr.: ATAL ktorú mám v robote a dá sa s tím dosť pohrať hlavne na Peugeot-och 206 Citovat
lacek206 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 A toto vlákno je o které ????? Dobre dobre Citovat
jofo Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 MichalB. Niekedy sa zvykne odvalit usb prevodnik. Viem o vicerych pripadok. Ja som mal tiez taky problem. Citovat
Michal.B Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 MichalB. Niekedy sa zvykne odvalit usb prevodnik. Viem o vicerych pripadok. Ja som mal tiez taky problem. A co stim pak dělat ? Citovat
vlk406 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 lacek206: kupoval jsem ji na diagnostiky.com v prosinci (ještě za 4.500,-), poslali mi ji ihned. Zkoušel jsem instalaci na win2000profi a win XP profi, oboje bez problémů, aktualizace proběhly též bez problémů. Když přišla, napíchl jsem hned svou 406 a pohoda. Včera jsem zkoušel napíchnout i mou 605 a taktéž bez problémů. Za mě ano. Citovat
lacek206 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 lacek206: kupoval jsem ji na diagnostiky.com v prosinci (ještě za 4.500,-), poslali mi ji ihned. Zkoušel jsem instalaci na win2000profi a win XP profi, oboje bez problémů, aktualizace proběhly též bez problémů. Když přišla, napíchl jsem hned svou 406 a pohoda. Včera jsem zkoušel napíchnout i mou 605 a taktéž bez problémů. Za mě ano. Super Ďakujem Ty za názor ťiež som sa rozhodol že berem z autodiagnostiky.com len si to potrebujem rozdeliť že čo kedy, lebo chcem toho tento rok viac ako som si predstavoval s autom spáchať Citovat
uepepe Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 tak pre vsetkych ktori sa pytali na cenu na www.ceobd.com ja som si s nimi pisal cez email kde mi ponukli cenu no nebol som nadseny....az mi pred vianocami prisla \"vianocna ponuka\" kde bola cena cca 95usd...plus posta 27usd nakoniec som este objednaval s kolegom aj 2x VAG takze cena bola po dohode este trosku nizsia a postovne bolo 37usd pre 3kable posielali to cez DHL a bol som velmi milo prekvapeny ze na 5-ty kalendarny den co bol pondelok mi volal kurier z DHL takze odporucam napisat email a dohodnut sa na cene, samozrejme chce to trosku AJ jazyka alebo prekladac Citovat
Michal.B Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 tak pre vsetkych ktori sa pytali na cenu na www.ceobd.com ja som si s nimi pisal cez email kde mi ponukli cenu no nebol som nadseny....az mi pred vianocami prisla \"vianocna ponuka\" kde bola cena cca 95usd...plus posta 27usd nakoniec som este objednaval s kolegom aj 2x VAG takze cena bola po dohode este trosku nizsia a postovne bolo 37usd pre 3kable posielali to cez DHL a bol som velmi milo prekvapeny ze na 5-ty kalendarny den co bol pondelok mi volal kurier z DHL takze odporucam napisat email a dohodnut sa na cene, samozrejme chce to trosku AJ jazyka alebo prekladac A je to i se softem nebo jen interface a kabely? Citovat
filas1 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Je to vždy i se softem vypáleným na DVD. Citovat
jofo Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 MichalB. Zohnal som ten prevodnik, vymenil a isla par dni. Potom zas to iste. Tak som to potom reklamoval s tym ze chcem uplne novu dosku. Ked to prislo nazad, tak som to hned predal a kupil inu. Normalne isla a pri nastavovani budikov len cely komp zatuhol, takze restart a potom to uz diagnostiku vobec nenaslo. Skusil som to preinstalovat, ale vobec nic. Stat sa to pri nejako update riadiacej dosky tak mam zarobene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.