Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ja asi zoberem tú z diagnostiky.com a mám to isté a záruka ťiež akurát že my to budú musieť poslať na SK :D

Taky jsem přemyšlel o te zaruce ale tak sna by se tam nemělo nic posrat :) nebo už měl někdo nějaky problem?

Odesláno
...jak to tu někdo psal tak je to do 150 EUR ?

nie do 150 ale od 150... aspon na SKK to plati, ale malo by v ramci celej EU tak platit.

zaruka je samozerjem problem akurat s odoslanim produktu ku nim... cca 300 - 400 korun to vychadza, necital som reklamacne podmienky, v niektorych pripadoch uhradia niektore eshopy to postovne, vacsinou vsak nie... spatne poslatie uz hradi odosielatel.

Odesláno
Jak KTORÚ ????? Na pežo je jen jedna..........LEXIA 3/PEUGEOT PLANET 2000 je tu o tom tady málo psané?????

No prečo že jak ktorú ??? Tých typov diagnostík je predsa viac na výber nie ??? Nielen Lexia 3 a PeugeotPlanet 2000... Sú aj UNI diagnostiky predsa napr.: ATAL ktorú mám v robote :D a dá sa s tím dosť pohrať hlavne na Peugeot-och 206 :)

Odesláno

lacek206: kupoval jsem ji na diagnostiky.com v prosinci (ještě za 4.500,-), poslali mi ji ihned. Zkoušel jsem instalaci na win2000profi a win XP profi, oboje bez problémů, aktualizace proběhly též bez problémů. Když přišla, napíchl jsem hned svou 406 a pohoda. Včera jsem zkoušel napíchnout i mou 605 a taktéž bez problémů. Za mě ano. :papa

Odesláno
lacek206: kupoval jsem ji na diagnostiky.com v prosinci (ještě za 4.500,-), poslali mi ji ihned. Zkoušel jsem instalaci na win2000profi a win XP profi, oboje bez problémů, aktualizace proběhly též bez problémů. Když přišla, napíchl jsem hned svou 406 a pohoda. Včera jsem zkoušel napíchnout i mou 605 a taktéž bez problémů. Za mě ano. :papa

Super :) Ďakujem Ty za názor :papa ťiež som sa rozhodol že berem z autodiagnostiky.com :) len si to potrebujem rozdeliť že čo kedy, lebo chcem toho tento rok viac ako som si predstavoval s autom spáchať :D

Odesláno

tak pre vsetkych ktori sa pytali na cenu na www.ceobd.com

ja som si s nimi pisal cez email kde mi ponukli cenu no nebol som nadseny....az mi pred vianocami prisla \"vianocna ponuka\" kde bola cena cca 95usd...plus posta 27usd

nakoniec som este objednaval s kolegom aj 2x VAG takze cena bola po dohode este trosku nizsia a postovne bolo 37usd pre 3kable

posielali to cez DHL a bol som velmi milo prekvapeny ze na 5-ty kalendarny den co bol pondelok mi volal kurier z DHL

takze odporucam napisat email a dohodnut sa na cene, samozrejme chce to trosku AJ jazyka alebo prekladac

Odesláno
tak pre vsetkych ktori sa pytali na cenu na www.ceobd.com

ja som si s nimi pisal cez email kde mi ponukli cenu no nebol som nadseny....az mi pred vianocami prisla \"vianocna ponuka\" kde bola cena cca 95usd...plus posta 27usd

nakoniec som este objednaval s kolegom aj 2x VAG takze cena bola po dohode este trosku nizsia a postovne bolo 37usd pre 3kable

posielali to cez DHL a bol som velmi milo prekvapeny ze na 5-ty kalendarny den co bol pondelok mi volal kurier z DHL

takze odporucam napisat email a dohodnut sa na cene, samozrejme chce to trosku AJ jazyka alebo prekladac

A je to i se softem nebo jen interface a kabely?

Odesláno

MichalB. Zohnal som ten prevodnik, vymenil a isla par dni. Potom zas to iste. Tak som to potom reklamoval s tym ze chcem uplne novu dosku. Ked to prislo nazad, tak som to hned predal a kupil inu.

Normalne isla a pri nastavovani budikov len cely komp zatuhol, takze restart a potom to uz diagnostiku vobec nenaslo. Skusil som to preinstalovat, ale vobec nic. Stat sa to pri nejako update riadiacej dosky tak mam zarobene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...