Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji za reakci vyzkouším, ale bojím se, že je to HW problém :( Už mi to tak udělalo vícekrát, ale vždycky jsem se nakonec po několika restartech připojil a pak už to jelo jak praku.

Odesláno
Závada komunikace, buď kontaktní problém na kabelu mezi autem a multiplexorem, nebo závada na desce s relátky multiplexoru.

\"Multiplexorem\" myslíš krabičku od Číňana nebo elektroniku v autě?

Prodejce napsal, že bude asi závada v modulu, který nechce komunikovat což považuji za nesmysl, když to dělá náhodně snad na všech modulech. Není tu někdo z Olomouce nebo okolí, kdo má taky diagnostiku a mohl bych vyzkoušet jeho krabičku na svém autě se svým programem nebo někdo s Peugeotem, kdo by chtěl udělat diagnostiku zadarmo, abych vyzkoušel jestli se to bude chovat i u něj stejně?

Odesláno

Tak jsem včera večer ještě hledal a experimentoval s mým problémem a narazil jsem na tohle

A i u mne to dělá teď to samé, když 2x za sebou flashnu firmware, dioda se rozsviti a je mozno diagnotikovat :o

Odesláno

Pro \"Leo\".

Jak jsem včera psal o tom, že musím flashovat firmware, tak původně jsem tam měl verzi 4.3.0. Bohužel v interface checkeru je jen verze 4.2.9. Po tom co jsem teda měl verzi 4.2.9 a dal nové drivery pro zařízení, tak najednou ve verzi DIAGBOXU 7.02 jsem začal mít úplně stejné problémy jako ty. Náhodně communication error v komunikaci s různými jednotkami.

Trochu jsem experimentoval dále a přišel na to, že když s tímto zaříázením kde je FW 4.2.9. startu verzi DIAGBUXu 7.30, tak on mi sám updatuje zařízení na veriz 4.3.0. Musím ještě podotknout, že na mašině kde mám DIAGBOX 7.30 mám starší drivery - ALE výsledek u mne je ten, že zařízení zase korektně komunikuje se všemi jednotkami v autě. To je to co jsem chtěl nakonec říct ;)

Jako verzi v interface checkeru máš ty?

Odesláno

Mám DiagBox 7.36 a firmware verze 4.3.0 což se mi asi aktualizovalo samo jak píšeš. Přikládám taky obrazovku s verzí driverů ve WinXP.

Teoreticky bych to co popisuješ chápal, že s novým firmwarem špatně komunikuje starý DiagBox, ale já mám DiagBox vyšší než 7.30. Ještě třeba vyzkoušet Diagbox 7.30, ale ten nemám.

Jaké máš drivery tam, kde Ti to funguje správně?

post-7269-1410963710257_thumb.jpg

Odesláno

Tu instalaci mám ověřenu, že jinde funguje. Jedině ještě vyzkoušet to celé nainstalovat znovu na čistý systém. Příští týden to možná vyzkouším na jiném autě a tak uvidím jestli se to bude chovat stejně. Hlavně potřebuji vědět jestli je problém v krabičce nebo někde jinde. Pokud je problém v krabičce tak bych to řešil s prodejcem.

Odesláno

Leo : pak ještě zkusit přihnout v kabelu kontakt v těch dutinkách jestli to nepomůže.V nich je plíšek a občas to pomůže.

HonzaC2 : jinak Leo má instalaci co mám já a ta funguje 100%.

Odesláno

cau, mam uz diag od cinana dlouho... a jel jsem na stare verzi PP2000...

Nyni nove instaluju a potrebuji zdiagnostikova Peu 307 - jaky soft idealne nainstalovat aby to bezproblemu slapalo - kterou verzi Diagboxu?

Bude to na instalaci Win XP 32bit...

Diky

Odesláno

zdravím, dneska mi přestala jít lexie a psalo to že to nemám připojený a ta zelená ledka na krabičce zhasínala, tak jsem zkusil návod podle videa co sem dal HonzaC2 a dobrý, ale nechápu co se tam teda kde stalo, že do teď mi to šlo vždycky a najednou to budu muset pokaždý dělat takhle debilně jako je to v tom videu

Odesláno

Pro KarelHDI:

Díval jsi se jak to vypadá uvnitř té Lexie? Já to mám jako full chip, ale díval jsem se, některé spoje jsou tam jakoby došmudlané pájkou - jsou tam vidět zbytky tavidla.

Mimochodem, jak dlouho ji máš? A máš ji přímo od číňana nebo jsi ji koupil od někoho tady (vím že z číny jsou asi všechny)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...