jogi24 Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Ahoj Pežoťáci. Viete mi prosím poradiť? Keď prší zateká mi do auta. Zatiaľ neviem kade, preto sa chcem poradiť s Vami. Vždy keď prší mám vodu na podlahe za vodičom. Skúšal som stropnicu, či nieje mokrá, ale je suchá. Skúšal som aj či niesú zapchaté odvodňovacie kanáliky na dverách. Prepcháva som ich sťahovacími páskami,ale všetko vyzerá byť čisté. Tesnenie na dverách vyzerá byť OK. Nemali ste niekto s týmto problém? diky Citovat
jogi24 Odesláno 10. říjen 2024 Autor Odesláno 10. říjen 2024 Samotné sedačky sú suché, a aj pod sedačkou je sucho. Napadlo ma, či môže nejako popri skle zadných dverí tiecť a tesne poza tapacír a pred tesnenie dverí Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 ano, teče často i tudyma jak píšeš--sundej tapec a podívej se, jestli je folie strčená spodkem do dveří a utěsněná tak, aby voda tekla do dveří Citovat
jogi24 Odesláno 10. říjen 2024 Autor Odesláno 10. říjen 2024 Jo diky, najdem chvilu casu, a dam to dole. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.