Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam Peugeot 308 hatch, 1.6 bluehdi 88kw 2018, 193tisic km, počas jazdy sa mi rozsvietila kontrolka servisu, kontrolka motora nesvieti. Po preverení jednoduchým OBDII scanerom mi ukazuje chybu P0113, vyčistil som kontakty kontakt sprejom na senzore nasavania vzduchu - na fotke s oranžovým kolíkom ale chyba sa síce po vymazaní už nezobrazuje v aplikacii ale auto stále chybu ukazuje.. (to bude asi chyba toho OBDII scanera už ho mám dosť dlho.)

Motor štartuje aj jazdí bezchybne, výkon nestratil, funguje aj tempomat, zvýšené emisie alebo dym neregistrujem.

Otázka, čistil som kontakty na správnom senzore? Je senzor teploty nasavaného vzduchu na senzore váhy vzduchu tak ako si myslím? alebo sa jedná o uplne niečo iné?

Viete mi poprípade ešte poradiť čo by som mohol pozrieť predtým ako kupim nový senzor?

Dikes

20240922_085650.jpg

20240922_085643.jpg

Screenshot_20240921_202854.jpg

20240922_083831.jpg

20240922_085856.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bol som nakoniec v autorizovanom a bolo to aditívum na regeneráciu DPF.. Ta OBD II diagnostika ktorú mam (z alza za 5e) je asi nejaká vadná, poprípade to inak interpretuje hlásenia z riadiacej jednotky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...