Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem na své 605ce řešil čidlo. Nejprve náhrada v podobě termistoru 2k2, ale ten se jeví jako nepřesný. Dočetl jsem se tu, že správný je 2k5, chcete-li 2,5k, ale ten nebyl k sehnání. Dnes se situace změnila, našel jsem

http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&database=fkt&shop=76&id=82042

kde ho mají. Drobný problém je jen v tom, že zasílají pouze dobírkou (ne osobní odběr, oni jsou z Prahy, já taky). Na můj dotaz, kolik tedy ve finále zaplatím, když si u nich koupím 1ks za 16,- Kč mi odepsali, že připlatím \"pouze\" dopravné v ceně 119,- Kč. Což je dost cenový nárůst :aut. Protože se dá předpokládat, že ve všech modelech frantíci používají stejný termistor, napadlo mě jich koupit víc, čímž by se cena snížila a po dodání si je rozeslat v obyčejné obálce.

Takže otázka: byl by další zájemce o tento termistor a o nové a fungující čidlo venkovní teploty??

Odesláno

funguje to aj na 206ku?

Ja meranie teploty nemam, ale chcem si ho dobastliat.

Chcel by som mat viac snimacov (vnutornu, vonkajsiu, pripadne aj teplotu oleja) a prepinat nejakym prepinacom. Este to musim premysliet.

Tibor

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Taky jsem na své 605ce řešil čidlo. Nejprve náhrada v podobě termistoru 2k2, ale ten se jeví jako nepřesný. Dočetl jsem se tu, že správný je 2k5, chcete-li 2,5k, ale ten nebyl k sehnání. Dnes se situace změnila, našel jsem

http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&database=fkt&shop=76&id=82042

kde ho mají. Drobný problém je jen v tom, že zasílají pouze dobírkou (ne osobní odběr, oni jsou z Prahy, já taky). Na můj dotaz, kolik tedy ve finále zaplatím, když si u nich koupím 1ks za 16,- Kč mi odepsali, že připlatím \"pouze\" dopravné v ceně 119,- Kč. Což je dost cenový nárůst :aut. Protože se dá předpokládat, že ve všech modelech frantíci používají stejný termistor, napadlo mě jich koupit víc, čímž by se cena snížila a po dodání si je rozeslat v obyčejné obálce.

Takže otázka: byl by další zájemce o tento termistor a o nové a fungující čidlo venkovní teploty??

Ahoj draku, tak bych do toho šel a vzal si třeba dvě či tři, posílat mi je nemusíš, zastavil bych se pro ně někde v Práglu..... což?

Odesláno

Tak bohužel, než jsem se rozhoupal, tak jsem se při objednávání dověděl, že se jednalo o výprodej a zmíněné termistory 2,5k již nejsou a asi nebudou.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...