Kdo Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Taky jsem na své 605ce řešil čidlo. Nejprve náhrada v podobě termistoru 2k2, ale ten se jeví jako nepřesný. Dočetl jsem se tu, že správný je 2k5, chcete-li 2,5k, ale ten nebyl k sehnání. Dnes se situace změnila, našel jsem http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&database=fkt&shop=76&id=82042 kde ho mají. Drobný problém je jen v tom, že zasílají pouze dobírkou (ne osobní odběr, oni jsou z Prahy, já taky). Na můj dotaz, kolik tedy ve finále zaplatím, když si u nich koupím 1ks za 16,- Kč mi odepsali, že připlatím \"pouze\" dopravné v ceně 119,- Kč. Což je dost cenový nárůst . Protože se dá předpokládat, že ve všech modelech frantíci používají stejný termistor, napadlo mě jich koupit víc, čímž by se cena snížila a po dodání si je rozeslat v obyčejné obálce. Takže otázka: byl by další zájemce o tento termistor a o nové a fungující čidlo venkovní teploty?? Citovat
tibor Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 funguje to aj na 206ku? Ja meranie teploty nemam, ale chcem si ho dobastliat. Chcel by som mat viac snimacov (vnutornu, vonkajsiu, pripadne aj teplotu oleja) a prepinat nejakym prepinacom. Este to musim premysliet. Tibor Citovat
jozefsv Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 mam obavy,ze mi to v normalnej obalke nedojde.som uplne z vychodu slovenska.skusim to najst u nas,ale dik za ochotu Citovat
Tuldous Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Kdo Taky jsem na své 605ce řešil čidlo. Nejprve náhrada v podobě termistoru 2k2, ale ten se jeví jako nepřesný. Dočetl jsem se tu, že správný je 2k5, chcete-li 2,5k, ale ten nebyl k sehnání. Dnes se situace změnila, našel jsem http://www.elektroraj.cz/detail.asp?floor=15&database=fkt&shop=76&id=82042 kde ho mají. Drobný problém je jen v tom, že zasílají pouze dobírkou (ne osobní odběr, oni jsou z Prahy, já taky). Na můj dotaz, kolik tedy ve finále zaplatím, když si u nich koupím 1ks za 16,- Kč mi odepsali, že připlatím \"pouze\" dopravné v ceně 119,- Kč. Což je dost cenový nárůst . Protože se dá předpokládat, že ve všech modelech frantíci používají stejný termistor, napadlo mě jich koupit víc, čímž by se cena snížila a po dodání si je rozeslat v obyčejné obálce. Takže otázka: byl by další zájemce o tento termistor a o nové a fungující čidlo venkovní teploty?? Ahoj draku, tak bych do toho šel a vzal si třeba dvě či tři, posílat mi je nemusíš, zastavil bych se pro ně někde v Práglu..... což? Citovat
Lavak_Bob Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 No mne by sa to tiež hodilo ale som zo slovenska Citovat
Kdo Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Tak bohužel, než jsem se rozhoupal, tak jsem se při objednávání dověděl, že se jednalo o výprodej a zmíněné termistory 2,5k již nejsou a asi nebudou. Citovat
housing Odesláno 1. srpen 2006 Odesláno 1. srpen 2006 Ahoj,prave toto cidlo zhanam a u nas ho nedostat kupit takze ak budes kupovat mysli na mna,urcite ti za nho zaplatim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.