Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zápis disků do TP

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte mi jak si mám nechat alternativí pneu a diky do TP. Co k tomu potřebuju a kolik to asi stojí?:nevim

Mam 306ku a jediný kola napsaný v TP jsou 185/60/14 a chtěl bych tam dát 15\" nebo 16\" alu. Chtěl bych to mit legal.

Odesláno

no ja to kdysi udelal tak ze jsem ofotil z orig.knihy p 205 rozmery pneu ktere se na ty auta davaly akorat tam bylo nejvic 185-55-15 tak jsem to preskrkal na 195-50-15 a za 40kc kolek mi to napsali do TP

Odesláno

Hmm..pokusim se ji někde sehnat.;) A to ti zapsali, když si jim předložil jen tu kopii (knihy)?

Odesláno

Akorát při případné nehodě (nepřeju, nepřivolávám!!!!!) se může pojišťovna zdráhat plnit pojistku, protože pokud má auto jiný rozměr pneu, než je v TP, tak vlastně není způsobilé provozu.

Takže se může stát, že někoho trefíš, rozbiješ si auto, auto dotyčného by se řešilo z povinného ručení a ejhle, Tvoje auto nebylo způsobilé, a už v tom lítáš s pojišťovnou třeba 50 - 50

Odesláno

Akorát nechápu, jak se to pojišťovna dozví?? Mě nabourala ženská, ještě s favoritem a do pojišťovny jsem jel až tři dny nato. To bylo dost času ty kola přehodit!

Odesláno
Původně zaslal: Dakaros

Akorát nechápu, jak se to pojišťovna dozví?? Mě nabourala ženská, ještě s favoritem a do pojišťovny jsem jel až tři dny nato. To bylo dost času ty kola přehodit!

To se ani tak netýká malých ťukanců, kdy je auto schopné dojet po vlastní ose do pojišťovny. Spíš se to týká totálek a také nehod, kde (nedejbože) dojde k nějakým zraněním.

Odesláno
Původně zaslal: ATB

Poraďte mi jak si mám nechat alternativí pneu a diky do TP. Co k tomu potřebuju a kolik to asi stojí?:nevim

Mam 306ku a jediný kola napsaný v TP jsou 185/60/14 a chtěl bych tam dát 15\" nebo 16\" alu. Chtěl bych to mit legal.

15\" se davaly na silnejsi motorizace, co v tom mas ty? treba je to jen bordel v papirech...

16\" ofiko zapomen.

Odesláno

No já mám 1.8 8V ST 74kw/101hp, jinak je to koupený z bazaru :bojima kde to byl jeste dovoz z francie. Takze přetočenej tacháč, duplikát TP...takže bordel určitě.:(

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

:papa:papa:super

Dík moc za link, nějak jsem to nenašel:). Takže tobě tam zapsaly i 16\", tak to je v poho.:super Jinak bych spíš chtěl kola od OZ, a ty v alcaru nemaj. Tak spíš zkusim zajít do peugeotu a pokusim je nějak ukecat.

Odesláno

16ky ti nedaj, ale mě nedávno schválil Peugeot 195/55 R15...a nestojí to nic...jenom zajeď s techničákem k nejbližšímu dealerovi a řekni ať ti pošlou žádost na alternativní rozměr pneu:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...