marekson Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Prosim Vas, da sa do 405 domontovat (ak existuje) opierka laktu? Vdaka, marek. Citovat
Neon Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Jestli myslíš přední loketní opěrku, tak ty na 405 existujou origo. Ale dělaly se myslim jenom v kůži (černá světlá) a vyndavali se s celým tim středovym panelem. Ale na to narazit je problem a většinou se to prodává jako celek s komplet sedačkama - teď myslim jeden člen prodává za 5tis komplet koženej interier i s tou loketkou. Já mám v autě loketku od firmy kamei - je semišová, ale nová stojí taky kolem 3tisíc) koukni na www.kamei.cz - leda, že by ji někdo prodával bazarovou... Pak ještě dělají takový uni, že se dají také uchtit pod sedačkama - ty stojí kolem 700,- ale to jsou fakt šmejdy... Citovat
Neon Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Jinak takhle vypdá ta kožená s středovým tunelem:papa Citovat
Neon Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 TADYmáš odkaz na ten KAMEI - ale je to fakt darda ty ceny - leda sehnat nějakou bazarovou jako já... Citovat
Tornado Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Ja mam odelavanou loketni operku na 406. Neni univerzalni, je delana na 406. Sehnal jsem ji na www.autodoplnky.cz a stala neco malo pres 2tis. Zkus mknout tam, meli tam operky i na jiny auta. EDIT: Vidim ze byl Neon s tema autodoplnkama.cz rychlejsi... [upravil dne 12.6.2006 Tornado] Citovat
marekson Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Neon, ty to mas aj s fotodokumentaciou:) .... No .. ked smejd stoji 700 a nieco poriadnejsie cca 3 tisicky, no uvidim este ... heh. Vdaka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.