Dave_k Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: rybízek106 vy tam máte i celebrity?a to jako koho?... Přijeď třeba teď do Šebetova a uvidíš hoooodně celebrit až Ti budou oči přecházet. Zaručuju Ti že si tak zapamatuješ maximálně 10 lidí. S každým dalším srazem budeš poznávat další a další. :D:D Citovat
Vertex Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Celebrit je tu spousta a na přibývajících setkáních se další a další tvoří :D:D Citovat
Marda106 Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Hadra no tak já konkrétně viděl pouze auta členů a to: Gotrekovu ( Hicsovu ) 405 - která už není, Mardovu 106 - která už je prodaná a Citrošovu 106. Jináč z fotky si pamatuju pár členů, nejvíc asi Netopýrku v čertím hávu... A vidis to to ja te videl v auticku vickrat dokonce jsi me uz asi 2x objizdel kdyz jsem jel rano do prace hold jak nemam tu 106tku tak si me nevsimnes... :D:D Citovat
Dakaros Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim Citovat
Béďa Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 par lidicek z PC uz znam, ze srazu v Ochozu jsem se snazil zapamatovat co nejvic lidicek a myslim ze se mi to celkem povedlo Citovat
Medvěd Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Dakaros Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim Kdo se bojí, se.e v síni (to říkala moje babička). Koukám, že jsi z Prahy - můžeš začít v červenci na 20. - tém Džbáně (pozor - JUBILEJNÍ!!!!!!!). Tam se schází rozumné množství aut lidiček, občas se povede představit nějakýho novýho Pažouta (AV CAR), občas se jede slalom, ale každopádně se tam hóóóódně tlachá o všem možným. Určitě zapadneš, ale nesmíš stát jako tvrdé Y a čekat, že se zrovna o Tebe budou všichni rvát - spíš ten první sraz je o tom snažit se zapamatovat si xichty, přiřadit je k nickům a snažit se prosadit - ale pak už se vše jen zdokonaluje a když se Ti podaří proniknout mezi matadory srazů (John, Bohouš, Vector aspol.) máš už drápek chycenej. Citovat
vector Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Dakaros Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim No jestli nám chceš ukázat tu zadní nálepku, tak asi nic jinýho nezbude. Všechno je jednou poprvé. Citovat
Béďa Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Dakaros Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim Kdo se bojí, se.e v síni (to říkala moje babička). Koukám, že jsi z Prahy - můžeš začít v červenci na 20. - tém Džbáně (pozor - JUBILEJNÍ!!!!!!!). Tam se schází rozumné množství aut lidiček, občas se povede představit nějakýho novýho Pažouta (AV CAR), občas se jede slalom, ale každopádně se tam hóóóódně tlachá o všem možným. Určitě zapadneš, ale nesmíš stát jako tvrdé Y a čekat, že se zrovna o Tebe budou všichni rvát - spíš ten první sraz je o tom snažit se zapamatovat si xichty, přiřadit je k nickům a snažit se prosadit - ale pak už se vše jen zdokonaluje a když se Ti podaří proniknout mezi matadory srazů (John, Bohouš, Vector aspol.) máš už drápek chycenej. je to jak rika Meda, neni se ceho bat, ty lidi jsou fakt v pohode!! Citovat
Vertex Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Dakaros Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim Kdo se bojí, se.e v síni (to říkala moje babička). Koukám, že jsi z Prahy - můžeš začít v červenci na 20. - tém Džbáně (pozor - JUBILEJNÍ!!!!!!!). Tam se schází rozumné množství aut lidiček, občas se povede představit nějakýho novýho Pažouta (AV CAR), občas se jede slalom, ale každopádně se tam hóóóódně tlachá o všem možným. Určitě zapadneš, ale nesmíš stát jako tvrdé Y a čekat, že se zrovna o Tebe budou všichni rvát - spíš ten první sraz je o tom snažit se zapamatovat si xichty, přiřadit je k nickům a snažit se prosadit - ale pak už se vše jen zdokonaluje a když se Ti podaří proniknout mezi matadory srazů (John, Bohouš, Vector aspol.) máš už drápek chycenej. Přesně tak, taky jsem vyrazil na první sraz vstříc drápům členů P-C, pronikl mezi matadory a už jsem pár srazů zažil - už se to jenom veze :super Citovat
Bohouš Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Dakaros Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim Neboj se vlka nic, já na prvním sraze (byl to Džbán) byl taky jak zaraženej prd a hle, po pár dnech už mě Mědvěd pasoval na Matadora :papa Citovat
Bohouš Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Vertex Přesně tak, taky jsem vyrazil na první sraz vstříc drápům členů P-C, pronikl mezi matadory a už jsem pár srazů zažil - už se to jenom veze :super Jj na to si móóóc dobře pamatuju........:D:D:D Citovat
John Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Nj Bohouš to je náš Matador srazů....Jinak doopravdy se nás bát nemusíš,jsem hodní mírumilovný :D a máme rádi srandu.... Citovat
Bohouš Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: John Nj Bohouš to je náš Matador srazů....Jinak doopravdy se nás bát nemusíš,jsem hodní mírumilovný :D a máme rádi srandu.... a ještě máme rádi slalom.......:D:D:D Citovat
John Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI a ještě máme rádi slalom.......:D:D:D :grr Jj to máme hlavně když první místo si už můžu doma předepsat k jednomu členovy... :aut Citovat
Neon Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Neon Musíš holt zavítat na nějakej sraz:mrk Aby poznal celebrity z Peugeot clubu, co ??? :D:D:papa :grrvoe :D:D Citovat
aka Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 taky uz myslim naky ty ksichty znam..... a ze jsou mezi nimi same celebrity je snad jasne:D:D Citovat
Trundik Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš 205 GTI a ještě máme rádi slalom.......:D:D:D :grr Jj to máme hlavně když první místo si už můžu doma předepsat k jednomu členovy... :aut a kterýmu????????????????? P.S. a co návštěva z Brna? ta přetrhla šňůru vítězství ne? Citovat
Bohouš Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Trundik P.S. a co návštěva z Brna? ta přetrhla šňůru vítězství ne? hele hele Trundíku....na takovýhle rejpaly jsem čekal :D:D:D Ale máš recht - DODO to vykroutil mistrně, ale ten se jako autoškolič nepočítááááá :aut Citovat
Trundik Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Trundik P.S. a co návštěva z Brna? ta přetrhla šňůru vítězství ne? hele hele Trundíku....na takovýhle rejpaly jsem čekal :D:D:D Ale máš recht - DODO to vykroutil mistrně, ale ten se jako autoškolič nepočítááááá :aut Proč ne?!?!?!?!?!?!?! Přece nic špatnýho neudělal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.