Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

vy tam máte i celebrity?a to jako koho?...:mrk

Přijeď třeba teď do Šebetova a uvidíš hoooodně celebrit až Ti budou oči přecházet. Zaručuju Ti že si tak zapamatuješ maximálně 10 lidí. S každým dalším srazem budeš poznávat další a další. :papa:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

no tak já konkrétně viděl pouze auta členů a to: Gotrekovu ( Hicsovu ) 405 - která už není, Mardovu 106 - která už je prodaná a Citrošovu 106. Jináč z fotky si pamatuju pár členů, nejvíc asi Netopýrku v čertím hávu...:o

A vidis to to ja te videl v auticku vickrat dokonce jsi me uz asi 2x objizdel kdyz jsem jel rano do prace hold jak nemam tu 106tku tak si me nevsimnes... :D:D:D

Odesláno

Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Dakaros

Už jsem na pár srazů chtěl vyrazit, ale nějak si nedovedu představit můj příjezd na sraz, kde nikoho neznám, sám ve svým autíčku! Snad se k tomu někdy odhodlám:nevim

Kdo se bojí, se.e v síni (to říkala moje babička).

Koukám, že jsi z Prahy - můžeš začít v červenci na 20. - tém Džbáně (pozor - JUBILEJNÍ!!!!!!!). Tam se schází rozumné množství aut lidiček, občas se povede představit nějakýho novýho Pažouta (AV CAR), občas se jede slalom, ale každopádně se tam hóóóódně tlachá o všem možným. Určitě zapadneš, ale nesmíš stát jako tvrdé Y a čekat, že se zrovna o Tebe budou všichni rvát - spíš ten první sraz je o tom snažit se zapamatovat si xichty, přiřadit je k nickům a snažit se prosadit - ale pak už se vše jen zdokonaluje a když se Ti podaří proniknout mezi matadory srazů (John, Bohouš, Vector aspol.) máš už drápek chycenej.

Odesláno

No jestli nám chceš ukázat tu zadní nálepku, tak asi nic jinýho nezbude. Všechno je jednou poprvé.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Koukám, že jsi z Prahy - můžeš začít v červenci na 20. - tém Džbáně (pozor - JUBILEJNÍ!!!!!!!). Tam se schází rozumné množství aut lidiček, občas se povede představit nějakýho novýho Pažouta (AV CAR), občas se jede slalom, ale každopádně se tam hóóóódně tlachá o všem možným. Určitě zapadneš, ale nesmíš stát jako tvrdé Y a čekat, že se zrovna o Tebe budou všichni rvát - spíš ten první sraz je o tom snažit se zapamatovat si xichty, přiřadit je k nickům a snažit se prosadit - ale pak už se vše jen zdokonaluje a když se Ti podaří proniknout mezi matadory srazů (John, Bohouš, Vector aspol.) máš už drápek chycenej.

je to jak rika Meda, neni se ceho bat, ty lidi jsou fakt v pohode!!:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Přesně tak, taky jsem vyrazil na první sraz vstříc drápům členů P-C, pronikl mezi matadory a už jsem pár srazů zažil - už se to jenom veze :roker:super:super

Odesláno

Neboj se vlka nic, já na prvním sraze (byl to Džbán) byl taky jak zaraženej prd a hle, po pár dnech už mě Mědvěd pasoval na Matadora :mrk:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Přesně tak, taky jsem vyrazil na první sraz vstříc drápům členů P-C, pronikl mezi matadory a už jsem pár srazů zažil - už se to jenom veze :roker:super:super

Jj na to si móóóc dobře pamatuju........:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: John

Nj Bohouš to je náš Matador srazů....Jinak doopravdy se nás bát nemusíš,jsem hodní mírumilovný :D :D a máme rádi srandu.... :P

a ještě máme rádi slalom.......:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

:grr :grr Jj to máme hlavně když první místo si už můžu doma předepsat k jednomu členovy... :aut :aut :aut

Odesláno

Původně zaslal: Neon

Musíš holt zavítat na nějakej sraz:mrk

Aby poznal celebrity z Peugeot clubu, co ??? :D:D:D:papa

:grrvoe

:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: John

:grr :grr Jj to máme hlavně když první místo si už můžu doma předepsat k jednomu členovy... :aut :aut :aut

a kterýmu?????????????????

P.S. a co návštěva z Brna? ta přetrhla šňůru vítězství ne?

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

hele hele Trundíku....na takovýhle rejpaly jsem čekal :D:D:D:D

Ale máš recht - DODO to vykroutil mistrně, ale ten se jako autoškolič nepočítááááá :aut:aut

Odesláno

Původně zaslal: Trundik

hele hele Trundíku....na takovýhle rejpaly jsem čekal :D:D:D:D

Ale máš recht - DODO to vykroutil mistrně, ale ten se jako autoškolič nepočítááááá :aut:aut

Proč ne?!?!?!?!?!?!?! Přece nic špatnýho neudělal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...