rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 můžu se jen na něco zeptat?víte vůbec jak kdo vypadá?myslím tím,jestli víte jak ve skutečnosti vypadá ten člověk,se terýn si píšete,koho žádáte o radu,komu radite... podle avataru asi těžko soudit... Citovat
Hadra Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Nó.....jednou si kdosi dal tu práci a hodil sem fotky členů, který měl. Takže to tu někde bude, ale každopádně jich tam nebylo moc. Citovat
Kurt Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Hadra Nó.....jednou si kdosi dal tu práci a hodil sem fotky členů, který měl. Takže to tu někde bude, ale každopádně jich tam nebylo moc. Ale byli to ti \"velcí hráči\" (třeba John). Abych odpověděl na otázku: ano, znám vcelku dost členů i v reálu - zejména těch srazově aktivních. Citovat
John Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Ale byli to ti \"velcí hráči\" (třeba John). Abych odpověděl na otázku: ano, znám vcelku dost členů i v reálu - zejména těch srazově aktivních. No myslím,že v tomhle jsem nebyl jedinej aktivní... :P Citovat
Kurt Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Taky pár lidí znám.......:roll Co ty ksichty u toho - pak to vypadá, jako kdybys je raději neznal! :D Rybízek106: přijeď na sraz a budeš mít po problému. Citovat
Trundik Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Jo, někdo zná a někdo nezná .... Já někoho znám a někoho neznám .... Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Co ty ksichty u toho - pak to vypadá, jako kdybys je raději Ty mají znázorňovat mé přemýšlení nad tím koho znám a koho ne..... Citovat
vector Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Kurt Co ty ksichty u toho - pak to vypadá, jako kdybys je raději Ty mají znázorňovat mé přemýšlení nad tím koho znám a koho ne..... Bohouš Bohouš hmm něco mi to říká... neni to ten spolek alkoholiků a silničních pirátů, co podjíždí kamiony z prava ? Citovat
Hadra Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 no tak já konkrétně viděl pouze auta členů a to: Gotrekovu ( Hicsovu ) 405 - která už není, Mardovu 106 - která už je prodaná a Citrošovu 106. Jináč z fotky si pamatuju pár členů, nejvíc asi Netopýrku v čertím hávu... Citovat
Vvitty Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Kurt Co ty ksichty u toho - pak to vypadá, jako kdybys je raději Ty mají znázorňovat mé přemýšlení nad tím koho znám a koho ne..... Bohouš Bohouš hmm něco mi to říká... neni to ten spolek alkoholiků a silničních pirátů, co podjíždí kamiony z prava ? to nebyl kamion... Citovat
Driver Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Hadra no tak já konkrétně viděl pouze auta členů a to: Gotrekovu ( Hicsovu ) 405 - která už není, Mardovu 106 - která už je prodaná a Citrošovu 106. Jináč z fotky si pamatuju pár členů, nejvíc asi Netopýrku v čertím hávu... Tak Netopýrku si snad musí pamatovat každý, minimálně už z těch jejích fotek Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty to nebyl kamion... Jo to nebyl kamion ani nic jiného, protože už jsem klidný a rozumný řidič.......:roker Citovat
chechet Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 osobne jsem se potkal se 3 cleny - 306kari. sraz jsem nedal nikdy zadnej, ale na fotkach bych uz par clenovcu poznal. Citovat
rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 tak to já osobně neznám asi nikoho... znám tu lidi jen podle avatarů... Citovat
Neon Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: rybízek106 tak to já osobně neznám asi nikoho... znám tu lidi jen podle avatarů... Musíš holt zavítat na nějakej sraz:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Neon Musíš holt zavítat na nějakej sraz:mrk Aby poznal celebrity z Peugeot clubu, co ??? :D:D:papa Citovat
rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 vy tam máte i celebrity?a to jako koho?... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: rybízek106 vy tam máte i celebrity?a to jako koho?... Mno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.