Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, není to asi úplně téma pro servis, ale zajima mě, jestli je nějaký velký rozdil foukání do kabiny bez a s větenou clonou na 207CC. K autu jí nemáme a cca od 80km/h to dost fouka, nic hroznyho, ale fouka, tak me zajima, jestli ta clona, ktera neni uplne nejlevnejsi, to foukani dostatecne eliminuje. Diky!

Odesláno (upraveno)

no uplne to same to neni, spis jsem chtel vedet, od nekoho, kdo clonu má, jestli je ten rozdíl tak markantní...ale díky za komentář k věci😁

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Mám 307CC. Když vezmu na vyjížďku někoho dozadu a nemůžu tedy použít clonu, vyhýbám se dálnicím - tam mají osoby na zadních sedačkách plácající se tváře jako při záběrech z tandemového seskoku padákem. Okresky jakž takž snesou. Ve dvou se clonou jsem kdysivá jel po německé dálnici 207 km/h podle GPS a bylo to prakticky jako bych seděl v autě se střechou. A v běžném provozu - když je horko, jezdím někdy s okny dole a se sklopenou clonou, abych si užil, jak to fouká. Když je chladněji, bylo by mi to nepříjemné. Zkrátka, clona k tomu autu patří.

Odesláno

Já jsem ten svůj větrolam kupoval někde z Polska přes internet před 12ti lety a skládací nemám, ale nevadí mi to, jsem spokojený. Už ani nevím kolik tenkrát stála. :papa

Odesláno (upraveno)

@pipeslamp

Chápu, že tě těch 6k a vítr ve vlasech kaká, ale můžeš prosím přestat citovat všechny přímo předchozí příspěvky? Pravidla tohoto fóra to zakazují https://www.peugeot-club.com/guidelines/ 

Děkuji že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů.

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...