Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak abych pořád jen neprosil o radu,tak něco na uvolnění...cestou z Brna do Olomouce jsem zkoušel maximálku a byl jsem mile překvapen...:D

mám pod kapotou seriovou 1,4 55kW a tohle jsem fakt nečekal...

a kolik jste kdy vytahli vy ze svýho mazlíka?

post-0-14109594638056_thumb.jpg

Odesláno

slušný...na druhou stranu, podobnej údaj jsem viděl u kámoše v rapidu a tolik jsme určitě nejeli:D

do OL je po ceste spousta kopečků...že tys to roztáh takhle z některýho z nich dolů:aut

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

jinak, když už se tu ukazují ty důkazy, tak ať nezeberou papíry jenom tobě:D

:))) tuhle rychlost moc dobře znám. Přesně na ní se to dostane, když vezmu špatnou naftu a ani o kousek víc. :D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

slušný...na druhou stranu, podobnej údaj jsem viděl u kámoše v rapidu a tolik jsme určitě nejeli:D

do OL je po ceste spousta kopečků...že tys to roztáh takhle z některýho z nich dolů:aut

sprovnáváš nesrovnávatelný...rapid a 106ka :) mě taky rapid jel 180 a při měření na jednom letišti,při jedný akci mě při tachometrovejch 180ti ukázal radar 154:D...fabie mě jde 190 a ve skutečnosti když sem to počítal tak je to asi 176,ale furt je to na 1,4dobrý;)
Odesláno
Původně zaslal: John

No tak když tady házite ty tacho tak jeden hodím taky :aut

No Johny, kdybych se tebou jednou nejel s GPS a nevěděl, že ti to při 200kecá o 1,8km/h, tak ch řek, že ti kecá tachometr. Kdyby sem jednounejel Vedle tebe 200 a ty si neudělal vrrr a nebyl si v prXXXi, myslel bych si, že je to z jinýho auta. A kdfybych tě neznal, myslel bych, že to řídil někdo jinej.

Ty fole to je zase hukot.:D

Odesláno
Původně zaslal: posero

kamosovi jela dala felicie 1.3 220 skoda ze stala na spalkach na dvore:D:D:D:D

a vic jak 160 nehodlam momentalne jezdit na vic nemam zkusenosti a taky mi nebrzdi zadni naprava:(:(

chtelo by to dat do kupy

No upřímně pokud ti to nebrzdí tak bych nejezdil ani 160km/h :o :o

Odesláno

kamosovi jela dala felicie 1.3 220 skoda ze stala na spalkach na dvore:D:D:D:D

a vic jak 160 nehodlam momentalne jezdit na vic nemam zkusenosti a taky mi nebrzdi zadni naprava:(:(

chtelo by to dat do kupy

ehm... a nevadi ti, ze bys treba mohl nekoho sejmout? doufam, ze te na silnici nepotkam!!!

Odesláno

to Vvitty : myslim si ze vetsi nebezpeci sou ty co litaj po dalnici 200 a vic odboci vlevo jeden pomalej a je hotovo a on taky nemuze za to ze jede jenom 130:myslim ale to je nazor kazdyho uz sem si vsim ze je tady spousta lidi ktery nedelaji chyby:roker

[upravil dne 11/6/2006 posero

[upravil dne 11/6/2006 posero]

No chvála bohu to neni názor každýho. Někteří lidi narozdíl od tebe maji mozek a někdy ho i použijou. Taky jezdíme občas po dálnici 130.

Z takovejch divnejch řečí, mě chytaj deprese... tolik hlouposti najednou fakt nesnesu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...