Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych se zeptal na problém s denním svícením mého vozu. Myslel jsem, že mi odešlo úplně, ale když přepnu u volantu na automatiku, tak se mi denní svícení na pravé straně nerozsvítí, zatímco na levé straně ano. Když však dám polohu na klasické zapnuté světlomety, tak mi denní svícení svítí na obou stranách. Setkal se s tímto problémem někdo, nebo nevíte, co by to mohlo být? Děkuji za případné rady.

Odesláno

A svítí ti denní svícení, nebo "parkovačky"? Jde o to, že jeden režim je "denní svícení" s vysokou intenzitou bez potkávacích světel, a pak režim "obrysovky" na nižší intenzitu společně s potkávacími světly :myslim 

Odesláno (upraveno)

No když nechám přepnutý na režim automatiky a nesvítí tak to bude nejspíš denní svícení. Když prepnu na klasické potkavačky tak se rozsvítí slabeji obě.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

V prvním příspěvku píšeš: "Když však dám polohu na klasické zapnuté světlomety, tak mi denní svícení svítí na obou stranách."
Tak to ale tedy nebude denní svícení, co ti svítí, ale svítí parkovačky, ne? Prostě tam v tom jednom něco zdechlo a svítí to jen na parkovačky. Na denní režim ne :myslim 

Odesláno (upraveno)

Jj blbě jsem to napsal. Tak že koupit nové. Super. Ale děkuji. Vůbec mě nedocaklo že se to přepíná z denního režimu na parkovačky. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...