tomi.38 Odesláno 15. červenec 2024 Odesláno 15. červenec 2024 Ahoj. Může mě někdo poradit jak demontovat denní svícení na 508. Co vse se musí sundat než se na něj dostanu. Děkuji za rady. Citovat
tomi.38 Odesláno 15. červenec 2024 Autor Odesláno 15. červenec 2024 Super. Děkuji moc. Tak že rozebrat celý předem. To nemůže být přístupné ze spoda Citovat
tomi.38 Odesláno 16. červenec 2024 Autor Odesláno 16. červenec 2024 Rád bych se zeptal na problém s denním svícením mého vozu. Myslel jsem, že mi odešlo úplně, ale když přepnu u volantu na automatiku, tak se mi denní svícení na pravé straně nerozsvítí, zatímco na levé straně ano. Když však dám polohu na klasické zapnuté světlomety, tak mi denní svícení svítí na obou stranách. Setkal se s tímto problémem někdo, nebo nevíte, co by to mohlo být? Děkuji za případné rady. Citovat
MJSytic Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 A svítí ti denní svícení, nebo "parkovačky"? Jde o to, že jeden režim je "denní svícení" s vysokou intenzitou bez potkávacích světel, a pak režim "obrysovky" na nižší intenzitu společně s potkávacími světly Citovat
tomi.38 Odesláno 16. červenec 2024 Autor Odesláno 16. červenec 2024 (upraveno) No když nechám přepnutý na režim automatiky a nesvítí tak to bude nejspíš denní svícení. Když prepnu na klasické potkavačky tak se rozsvítí slabeji obě. Upraveno 16. červenec 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
MJSytic Odesláno 16. červenec 2024 Odesláno 16. červenec 2024 V prvním příspěvku píšeš: "Když však dám polohu na klasické zapnuté světlomety, tak mi denní svícení svítí na obou stranách." Tak to ale tedy nebude denní svícení, co ti svítí, ale svítí parkovačky, ne? Prostě tam v tom jednom něco zdechlo a svítí to jen na parkovačky. Na denní režim ne Citovat
tomi.38 Odesláno 16. červenec 2024 Autor Odesláno 16. červenec 2024 (upraveno) Jj blbě jsem to napsal. Tak že koupit nové. Super. Ale děkuji. Vůbec mě nedocaklo že se to přepíná z denního režimu na parkovačky. Upraveno 16. červenec 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.