Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

slo o to, ze sem hodil hlasku typu \"vyhraje sprint Mi16, nebo Clio s 1.4kou\"?

asi to nepotrebuje moc komentare...

No jistě, že ne........protože než tu těžkou krávu (předpokládám, že má 405 Mi16) rozpohybuje, tak je to lehounké Clio v tahu.... samozřejmě také záleží na délce sprintu. :P:P

Chtěl bych vidět Johna až si to přečte :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No jistě, že ne........protože než tu těžkou krávu (předpokládám, že má 405 Mi16) rozpohybuje, tak je to lehounké Clio v tahu.... samozřejmě také záleží na délce sprintu. :P:P

No co ti na tohle mám říct... No comment... :aut :aut :aut

Odesláno
Původně zaslal: John

No co ti na tohle mám říct... No comment... :aut :aut :aut

mate nekdo volne clio 1.4 pro rekonstrukci cinu? :D

psal tam neco o 200 metrech...

[upravil dne 12.6.06 Vvitty]

Odesláno

ved som vravel,ze na zrychlenie to nie je raketa.jazdim po okreskach cez 200.ide mi o vydrz.ten tvoj 2.0 by ma na zaciatku s tymi konmi mozno zobral.ale vydrzi tahat dlhu streku na max?davaj bacha aby ti nepreskocil rozvod.remen,alebo cely motor.zaujimave je,ze ma este ziadne mensie auto neobehlo.len silnejsie a boli to opat limuziny.skus volvo s80 biturbo benzin.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ved som vravel,ze na zrychlenie to nie je raketa.jazdim po okreskach cez 200.ide mi o vydrz.ten tvoj 2.0 by ma na zaciatku s tymi konmi mozno zobral.ale vydrzi tahat dlhu streku na max?davaj bacha aby ti nepreskocil rozvod.remen,alebo cely motor.zaujimave je,ze ma este ziadne mensie auto neobehlo.len silnejsie a boli to opat limuziny.skus volvo s80 biturbo benzin.

Dúfam že nikoho neurazím ale niekedy to tu vyzerá ako v škôlke ;)

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Clio mam jedno volne ,ale neni to bohuzel 1,4 ale 1,8 ;) coz by mohlo trochu sily vyrovnat :-)

Tak myslim, že máte dost naivní představy.

Mičko vezme akorát 2.0 Sport. S Cliem bych si honil triko akorát s CliemV Sport. Jinak bych šoupal nohama, když se mluví o autech. S tou 1,4 musel bejt hodně v pubertě, když něco takovýho vypustil z pusy. Upozorňuju, že sem sprintů jel poměrně dost a vím, co znamená váha auta a dobré řazení. Mi motor v dobrém stavu i ve 405 není dobré dráždit bosou nohou. Co mu ujede na sprint je třeba 205 Rallye, R5Turbo ale rozhodně ne nějaká nákupní taška.

Tak naivní může bejt jen ten, co v těchhle autech nikdy neseděl.

Kolik myslíte, že mají třeba po třista metrech ta auta rychlost? Když se nechcete uplně ztrapnit, stačí se podívat na tabulky, ze sprintů, třeba z posledních Mimoňských válek, kde se dočtete, co smysl má a co je vyloženě legrační nápad.

http://www.mimonskevalky.cz/vysledky/mimon9/view/sprint_do_2000ccm.htm

http://www.mimonskevalky.cz/vysledky/mimon9/view/sprint_do_1600ccm.htm

http://www.mimonskevalky.cz/vysledky/mimon9/view/sprint_do_1400ccm.htm

A sprintů si najdete na netu, kolik je libo.

[upravil dne 12.6.06 vector]

Odesláno

Vvitty - dobrej nápad :super

Možná by jsme mohli místo nového Clia použít mojí starou 205 :myslim

myslis to GTIcko co tahne na 3 valce? :D

Odesláno

kdyz jsem byl naposledy na Slovaci, tak jsem zjistil ze tam mate silnice dobite jeste vic nez tady u nas. A u nas teda moc okresek, kde by se dalo jet 200 nemame...

ano, ten trilitr je opravdu slaby, 170 koni rikas? ja mam 165 a mam o dva valce mene... co by tam jako melo pri 6000 rpm preskakovat? btw, kolik ze vazi ta tvoje 605?

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Dakaros

Tak kdo chce vidět mojí nálepku na zadních dveřích?:aut:D:roker

Nejaká zajímavá ?

Ale vůbec ne! To měl bejt jako pokus o vtip- že bych vám jako s 1.4i ujel!:myslim

Což asi ne:bojim

Odesláno

Nejaká zajímavá ?

Ale vůbec ne! To měl bejt jako pokus o vtip- že bych vám jako s 1.4i ujel!:myslim

mam pocit, ze odpoved byl take pokus o vtip...

Odesláno

niektori ludia citaju len co chcu.neviem kde si bol u nas na slovensku ale na vychode su fajn cesty.neporovnatelne lepsie ako vasa dialnica.som myslel,ze mi to rozbije cele auto.ak jazdis vela tak zistis kde sa da ist na max.aj v meste na styridsiatke sa da ist 160.skor by som videl problem,ze to auto je problem ubrzdit.je to tazka krava to je pravda.kazdy obhajujeme svoje no.len jazdim dost rychlo a v malom aute sa necitim bezpecne.kamos 605 otocil na strechu a vyliezol bez skrabanca.minimalne prehnuty jeden stlpik a okna v prdeli 3.videl som vsak male auta a tam uz len vyprostovali.

Odesláno

niektori ludia citaju len co chcu.neviem kde si bol u nas na slovensku ale na vychode su fajn cesty.neporovnatelne lepsie ako vasa dialnica.som myslel,ze mi to rozbije cele auto.ak jazdis vela tak zistis kde sa da ist na max.aj v meste na styridsiatke sa da ist 160.skor by som videl problem,ze to auto je problem ubrzdit.je to tazka krava to je pravda.kazdy obhajujeme svoje no.len jazdim dost rychlo a v malom aute sa necitim bezpecne.kamos 605 otocil na strechu a vyliezol bez skrabanca.minimalne prehnuty jeden stlpik a okna v prdeli 3.videl som vsak male auta a tam uz len vyprostovali.

Takhle jezdí jenom debilové:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Nejaká zajímavá ?

mam pocit, ze odpoved byl take pokus o vtip...

No, tak to jsem se tedy dost ztrapnil!:mad:

Odesláno

No takový mám nejrači, pořiď si tank a každej, kdo bude mít neco jinýho, tak mu říkej, že se v tom necejtíš bezpečně. Taky nechápu, proč házíš auto na střechu, co si pamatuju, tak to neni žádná vášeň. Ono velký auto je sice hezká věc, ale starý auto je řádově horší, než nový, co se týká bezpečnosti.

No ono je tady vidět jak přemejšlíš, protože Vvittymu říkáš, že mu S16 zvadne, když ji požene naplno delší dobu (no to bych chtěl vidět) a že pak budeš lepší. Nehledě na to, že to jsou jen silácký řeči, je to taky pěkná volovina, protože tobě dojde benzin a už ho nikdy nedohoníš. Víme, že na Slovensku máte všechno lepší, dokonce vám tam prej rostou jabka jak melouny.

Takže ty si na dvoulitru začínal, teď seš už velkej kluk a máš třílitr a víš o čem mluvíš. Nech si narůst fousy a zajeď si do Ruska a budeš lepší než ChuckNorris. Ale jestli chceš, tak před tebou padnem nakolena rovnou, jestli ti to udělá radost, nemám s tím problém. Jen nás prosím propříště ušeštři podobných výlevů, Za sebe mohu říct, že mě to dost deprimuje.

Odesláno

nejen panelova D1 Praha-Brno je dalnice... navic 605 by to mela docela dobre pobrat, jestli ti funguji tlumice... a levy pruh je zfrezovany, takze se tam da jet docela fajn :)

tech 160 jezdis na te 40 u rozkopane vozovky, nebo na te u skoly? memu autu by 160 ve meste delalo asi tak stejny problem, jako na te dalnici. jen bych si asi musel predtim vystoupit, protoze na to nemam zaludek.

jinak jezdi si jak chces, jen te prosim, zustan radeji tam u vas, nastesti se tam vyskytuji max. jednou do roka a to jen projizdim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...