Driver Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Sraz byl skvělý, byl to moc hezký víkend. Počasí taky vyšlo, organizátorům se opět povedlo vymyslet nové věci pro naše pobavení (slalom s kelímkem vody byl super) a jízda těmi zakroucenými silničkami při orineťáku byla nádherná. A také chci poděkovat policii ČR za hezké foto Takže se těším na další sraz.... Citovat
žabi Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Take se velice rad pripojuji k nadsenym ucastnikum srazku. Bylo to fakt moc bezva a osobne jsem s to moc uzil... DEKUJI oraganizatorum i vsem ostatnim za povedeny vikend :-). Jinak i nas nedelni vylet do pevnosti stal za to ( obzvlast Neon si ho uzival ;-) ze? ). Citovat
Vertex Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Jo jo, byl to perfektní víkend a rozhodně jsem se nenudil. Orienťák byl špičkovej, projížďka Polskem se mi moc líbila. Dostal mě počet účastníků, bylo nás tam opravdu hafo. Prostě jsem se náramně bavil. Díky organizátorům Citovat
pepino1 Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Byl jsem poprvé, vůbec jsem netušil do čeho jdu... Bezva lidičky, přijedu zas. Citovat
Marcel505 Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Původně zaslal: Driver A také chci poděkovat policii ČR za hezké foto Takže se těším na další sraz.... Romane, cos tam vyváděl? Snad jsi tam nezlobil!!! Citovat
Blizzard Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Driver také chci poděkovat policii ČR za hezké foto sraz byl nadhernej, diky vsem. kdyz jsem odjizdel, taxem musel zamacknout slzu. ps: to jste meli videt ty xichty doma kdyz jsem rek ze me vyblejskli ve 102 na padesatce :D:D Citovat
Zipík Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Taky pridavam:potlesk velke podekovani organizatorum za perfektne udelany srazik a preji hodne sil pri pripravach ostatnich sraziku:D Citovat
Vertex Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver také chci poděkovat policii ČR za hezké foto sraz byl nadhernej, diky vsem. kdyz jsem odjizdel, taxem musel zamacknout slzu. ps: to jste meli videt ty xichty doma kdyz jsem rek ze me vyblejskli ve 102 na padesatce :D:D To jo, taky jsem jim ukázal fotku auta v kilu, jak mě vyblejskli cajti.Tak hned zděšení, kolik jsem platil, jaký body, a že jezdím jak prase. Ale bylo to na 80tce Citovat
Blizzard Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Driver také chci poděkovat policii ČR za hezké foto sraz byl nadhernej, diky vsem. kdyz jsem odjizdel, taxem musel zamacknout slzu. ps: to jste meli videt ty xichty doma kdyz jsem rek ze me vyblejskli ve 102 na padesatce :D:D Ale bylo to na 80tce no to vim ja, vis to ty a vsichni co tam byli, ale na fotce to videt neni. je tam totiz napsana merena rychlost 50km/h (to aby vyblejskli i ty pomalejsi):D:D Citovat
John Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Vertex To jo, taky jsem jim ukázal fotku auta v kilu, jak mě vyblejskli cajti.Tak hned zděšení, kolik jsem platil, jaký body, a že jezdím jak prase. Ale bylo to na 80tce Tak to máš jako já,taky jsem si doma udělal srandu,že mám pěknou fotku... Citovat
Péťa Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Driver A také chci poděkovat policii ČR za hezké foto Vyřídím Citovat
Vertex Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 To Blizzard: jo ták, takže tys je lakoval ještě na limitu, tak to jo. Já jim tu 80tku přiznal Citovat
Blizzard Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Vertex To Blizzard: jo ták, takže tys je lakoval ještě na limitu, tak to jo. Já jim tu 80tku přiznal no jasne ... ta 80ka by s nima moc nehnula Citovat
Aluška Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Jak už tady bylo několikrát napsáno, sraz byl skvělý, bez chybičky :potlesk, už se těším na další, snad se poprvé kouknu i na zimní klouzání . Citovat
Neon Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat bylo to bezva, jako vždy Organizátoři - BEZVADNÍ a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky Citovat
tomyka Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 neon: ty musis mat nejaku deviaciu na rucniky raz ruzovy, raz zeleny. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Taky bych se rád přidal k poděkování za super sraz, jak pořadatelům, tak i všem zůčastněným. Celé dva dni jsem se bezvadně bavil, ani se mi nechtělo domu. Orienťák byl bezvadný, policie vyrobila pěkné foto do alba a i výlet v neděli do pevností byl fajn Citovat
Vvitty Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 taktez dekuji organizatorum a jejich pomahacum za hezky vikend dekuji i za hezke foto od policie CR, teda v mem pripade spise nekolikastrankovy film... PS pro Vertexe: Vertexi, ale ty jezdis jako prase... Citovat
Vertex Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Vvitty PS pro Vertexe: Vertexi, ale ty jezdis jako prase... Máš pro to nějaký důkazy? Nebo jsi myslel mou jízdu v porovnání s prasetem jako růžovou, přivádějící mé spolujezdce k chrochtání blahem? Citovat
Vvitty Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 2Vertex: povazuje se vlastnictvi 205GTI za dostatecny dukaz? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.