Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sraz byl skvělý, byl to moc hezký víkend. Počasí taky vyšlo, organizátorům se opět povedlo vymyslet nové věci pro naše pobavení (slalom s kelímkem vody byl super) a jízda těmi zakroucenými silničkami při orineťáku byla nádherná. A také chci poděkovat policii ČR za hezké foto :D

Takže se těším na další sraz.... :papa

Odesláno

Take se velice rad pripojuji k nadsenym ucastnikum srazku. Bylo to fakt moc bezva a osobne jsem s to moc uzil... DEKUJI oraganizatorum i vsem ostatnim za povedeny vikend :-).

Jinak i nas nedelni vylet do pevnosti stal za to ( obzvlast Neon si ho uzival ;-) ze? ).

Odesláno

Jo jo, byl to perfektní víkend a rozhodně jsem se nenudil. Orienťák byl špičkovej, projížďka Polskem se mi moc líbila. Dostal mě počet účastníků, bylo nás tam opravdu hafo. Prostě jsem se náramně bavil.

Díky organizátorům

Odesláno
Původně zaslal: Driver

A také chci poděkovat policii ČR za hezké foto :D

Takže se těším na další sraz.... :papa

Romane, cos tam vyváděl? Snad jsi tam nezlobil!!! :o

Odesláno

také chci poděkovat policii ČR za hezké foto :D

sraz byl nadhernej, diky vsem. kdyz jsem odjizdel, taxem musel zamacknout slzu.

ps: to jste meli videt ty xichty doma kdyz jsem rek ze me vyblejskli ve 102 na padesatce :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

ps: to jste meli videt ty xichty doma kdyz jsem rek ze me vyblejskli ve 102 na padesatce :D:D:D

To jo, taky jsem jim ukázal fotku auta v kilu, jak mě vyblejskli cajti.Tak hned zděšení, kolik jsem platil, jaký body, a že jezdím jak prase.

Ale bylo to na 80tce

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: Blizzard

Ale bylo to na 80tce

no to vim ja, vis to ty a vsichni co tam byli, ale na fotce to videt neni. je tam totiz napsana merena rychlost 50km/h (to aby vyblejskli i ty pomalejsi):D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

To jo, taky jsem jim ukázal fotku auta v kilu, jak mě vyblejskli cajti.Tak hned zděšení, kolik jsem platil, jaký body, a že jezdím jak prase.

Ale bylo to na 80tce

Tak to máš jako já,taky jsem si doma udělal srandu,že mám pěknou fotku... :D:D

Odesláno

Jak už tady bylo několikrát napsáno, sraz byl skvělý, bez chybičky :potlesk :potlesk, už se těším na další, snad se poprvé kouknu i na zimní klouzání :mrk.

Odesláno

Neonovi - rodiče: chtějí moc poděkovat

bylo to bezva, jako vždy

Organizátoři - BEZVADNÍ

a všem co jsme tam byli bylo úžasně fajn

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Vzkaz Neonovi - synovi: ve středu nám přivez zelený ručník, ten je náš

:mrk ale fakt, nekecáme, bude nám chybět do sbírky

Odesláno

Taky bych se rád přidal k poděkování za super sraz, jak pořadatelům, tak i všem zůčastněným. :super Celé dva dni jsem se bezvadně bavil, ani se mi nechtělo domu. Orienťák byl bezvadný, policie vyrobila pěkné foto do alba a i výlet v neděli do pevností byl fajn :)

Odesláno

taktez dekuji organizatorum a jejich pomahacum za hezky vikend :)

dekuji i za hezke foto od policie CR, teda v mem pripade spise nekolikastrankovy film... :D

PS pro Vertexe: Vertexi, ale ty jezdis jako prase...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

PS pro Vertexe: Vertexi, ale ty jezdis jako prase...

Máš pro to nějaký důkazy? Nebo jsi myslel mou jízdu v porovnání s prasetem jako růžovou, přivádějící mé spolujezdce k chrochtání blahem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...