Bohouš Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: Béďa aby to louceni prezilo Tak to musí - už jsou to peníze na kolech :D Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2006 Autor Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Béďa aby to louceni prezilo Tak to musí - už jsou to peníze na kolech :D 5000,- ???????????????????????????:D:D:D:D 10000,- ?????????????????????????:aut:aut:aut 20000,- ????????????????????????? :bojim:bojim 50000,- ????????????????????????? NEVĚŘÍM!!!!!!!!!!!!! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Méďo - ještě přidej a věř :cool: ááááá, pán je vtipálek :D:D:D:D Citovat
Sagic Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: Peta Velky vetrniky jsou videt odevsad a nevite, jak jsem si je hodne priblizil :D Tak tyhle větrníky poznavám, ty jsou přece na ..... ...... To se autíčka pěkně zapotí do kopců Citovat
Vertex Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Méďo - ještě přidej a věř :cool: ááááá, pán je vtipálek :D:D:D:D Pán není vtipálek, to je tvrdá realita a ani se mu nedivím Citovat
John Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Méďo - ještě přidej a věř :cool: ááááá, pán je vtipálek :D:D:D:D Pán není vtipálek, to je tvrdá realita a ani se mu nedivím Přesně... je to realita... :cool: Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Chtěla bych moc poděkovat všem organizátorům a pomocníkům (Medvěd, Péťa, Minimaxa, Garfield a Jepík) za tento sraz:super:potlesk A všem lidičkám, kteří se dojeli podívat:papa Těším se na 3.ročník:mrk...a doufám, že ten rok rychle uteče!!!:D [upravil dne 10/9/06 ch.i.n.ch.i.l.a] Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Hlavní zásluhu měla jako vždy vzorná obsluha: Citovat
John Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Taky se přidávám s poděkováním bylo to supr.... :super Citovat
paul jane Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Moc dekuji za proziti krasneho vikendu vsem co to spachali a vsem zucasnenim bulo to supeeeeeeeeeeer a tesim se na dalsi rocnik Citovat
Poldík Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Taky se přidávám k děkovačce, bylo to perfektní, a orienťák byl špičkovej :potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 10. září 2006 Autor Odesláno 10. září 2006 Tak tedy za organizační výbor 16. srazu P - C v Červeném Kostelci Všichni jste byli bezvadní (jak je ostatně pravidlem) a chci vám znovu všem veřejně poděkovat za to, že jste právě tací, jaké jsem vás měl (mnohé už poněkolikáté) možnost poznat. Věřte mi, že pokud bychom nevěděli, že celou tuto trachtaci vymýšlíme právě pro Vás, asi by nás vymýšlení trasy, výroba itinerářů a podobné ptákoviny, nad kterými jsme strávili takřka celý srpenec, ani nenapadlo. Shrnutí: za to, jaký sraz je (byl - a to nejen ten 16., ale vlastně kterýkoli) si můžete HLAVNĚ Vy všichni dokupy - a já (ale vlastně si myslím, že můžu hovořit za celý přípravný výbor tohoto srazu) jsem strašně rád, že můžu být u vymýšlení ptákovin, které mě baví -a podle stoupajícího počtu účastníků srazu to vypadá, že baví i Vás, což mě úžasně dobíjí baterky. TAKŽE DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KRÁSNĚ PROŽITÝ WEEKEND :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Petr 406 red Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Taky moc děkujeme s bráchou za moc povedeny a suprový sraz!!!! :super:super:super:super:super Citovat
mk405 Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 jj, také se přidávám k poděkování za super víkend :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk ..... a jdu spát Citovat
Béďa Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 tez se pridavam k podekovani, fajn vikend, fajn lidi, fajn kary:D:D co vic si prat :super:super :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Ventil Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Takze uz sme domu dorazili i my z dalekeho severovychodu :-) Taky dekuji za super zorganizovany srazek a na pristim velkem sraze (krom zimniho klouzani) navidenou. Zejmena bych touto cestou chtel podekovat jednomu z organizatoru a to Petovi, ktery (nad ramec organizace srazu) umoznil me a me rodince ubytovani ve svem pribytku, jeste jednou diiky moooc... Citovat
Dariska Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Taky chci poděkovat všem organizátorům srazu, bylo to jako vždy super:super a ať už je další nějaký. Jen mám opět nějaký spánkový deficit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.