Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ach jo, vidím tam chybu - vypadlé písmenko... No nic :D

Dneska to bylo odesláno na tři saské Peugeot kluby:

1) Löwenrudel Elbtal (Labská lví smečka, Drážďany)

2) Peugeot-Schmiede-Le (Lipští kováři Peugeotů, Lipsko)

3) Löwenrudel-Erzgebirge (Lví smečka Krušné hory, Niederwürschnitz u Stollbergu, blízko Zwickau)

Tak uvidíme, mají to všichni do 400 kilometrů do Červeného Kostelce. Všechno to jsou kluby o cca 10 členech, stejně jako ten berlínský. Asi to tam nemají jednoduché se získáváním členů, navíc ten krušnohorský klub právě shání nový hosting pro své stránky, protože dostal výpověď. No, když to tak vidím, tak se až divím, jací jsme proti nim kabrňáci ;) Taky jsem projel ty akce, co se v Německu pro Peugeoty dělají. Je jich poměrně dost, ale je to všechno jen o tuningu a muzice, případně sprintu. Nic víc chudáčkové nemají... Tak snad alespoň někdo přijede podívat se, jak se dělá orienťák a jízda zručnosti :D

[upravil dne 8/8/06 Garfield]

Odesláno

Ono to bude i trochu životním stylem. Proč by sháněli nějaké informace, když při problému zajedou do servisu a je to... Žádné DoDo. Na éru trabantů už rádi zapomněli.

Odesláno

S překladem i s propagací dobrá práce. Bylo by super, kdyby nějaký Němky ... ehm. teda němci dorazili. Mohlo by to bejt přínosný jak pro ně, tak i pro nás a každopádně internacionální sraz by byl fajn...:super Dabrá práce :super

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

po dnesnom telefonate som otocil percenta mojej ucasti na 30:70 :( konecne som dostal termin na vysetrenie kotnikov (zajtra 10:00) a mam taky pocit ze pojdem v blizkej buducnosti aj pod skalpel :(

:myslim neni to malo?:myslim:myslim cim to zvednout?:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

S překladem i s propagací dobrá práce. Bylo by super, kdyby nějaký Němky ... ehm. teda němci dorazili. Mohlo by to bejt přínosný jak pro ně, tak i pro nás a každopádně internacionální sraz by byl fajn...:super Dabrá práce :super

No aby to nebylo pro ty němky až tak přínosný, že by odjižděly místo ve dvou ve třech.:D:myslim

To nevím potom, jak by jsi se z toho kroutil.:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

No aby to nebylo pro ty němky až tak přínosný, že by odjižděly místo ve dvou ve třech.:D:myslim

Jako až takhle jo ???? :mrk:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No já nevím čeho je Neon schopnej nebo neschopnej. :)

Odesláno

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No...to bude tedy zaujimave...:D:aut

Odesláno

To já taky nevim ... ho ještě sám pořádně neznám...:D uvidíme ...:myslim

Odesláno

to je fest blbe :)

Odesláno

Já bych mu být Tebou radši domluvila zavčasu. :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Tak jsme udělali s Acemanem206 víkendovou kontrolní návštěvu v kempu Brodský a hlásím, že je vše jak má být. Jídlo skvělý, pivo Gambrinus a Krakonoš, voda v rybníku příjemně mokrá takže bych řekl, že se další \"červenokostelecký\" sraz může uskutečnit. :D

[upravil dne 9/7/2006 Driver]

jo jo je to tam super. Doufám že se nás tam sejde hodně

Odesláno
Původně zaslal: Aceman206

jo jo je to tam super. Doufám že se nás tam sejde hodně

Na hlavni strane je prihlaseno 75 lidicek! :-D Nekdo bude muset do stanu...

Odesláno

Jak se tak dívám na ten německej leták, tak vy skutečně chcete aby vám ti němci platili na účet? já tedy nevím jakej je to konkrétní účet, ale u nás stojí zahraniční platba (i přijatá) 225,- CZK. Jestli se to vůbec vyplatí.

Odesláno

Myslim, že na Německý poměry není moc zaplatit za víkendovej sraz 16 EUR... A k poplatkům...Češi mají skoro nejdražší bankovní služby, ale i kdyby je stál převod 10 EUR, tak mít ěeekendovej sraz v zahraničí s dvěma noclehy za 26 EUR???:myslim Si myslim, že je pro západní kamarády docela láce - ikdyž poslední dobou začali škrtit...:roker

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Jak se tak dívám na ten německej leták, tak vy skutečně chcete aby vám ti němci platili na účet? já tedy nevím jakej je to konkrétní účet, ale u nás stojí zahraniční platba (i přijatá) 225,- CZK. Jestli se to vůbec vyplatí.

Ne. Jde o to, vyzkoušet cestu a zjistit, co je to reálné, i ve vztahu k budoucnosti. Protože banky mají tak různé podmínky, že je těžko říci, kolik takováto platba z Německa bude stát.

Předpokládám, že případný zájemce se zeptá ve své bance, kolik stojí převod, a když se mu to bude zdát moc, hodí maila, že je to tak a tak drahé (čili se konečně dozvíme, jak moc či málo drahé) a jestli by mohl zaplatit v hotovosti. V tom případě se mu řekne ano, tak přivez hotovost. Ale budeme mít informaci, na čem jsme.

Když už jsme u toho, neznáš prosím přesné znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2560/2001 o malých přeshraničních platbách (do 50 tisíc EUR) v rámci evropského hospodářského prostoru?

Ale zatím to vypadá, že žádné těžké problémy řešit nebudeme, protože se zatím mimo Michasammyho nikdo neozval (ani on se zatím nevyjádřil, jestli přijede určitě). A na jejich Peugeot fóru četlo leták sice cca 80 lidí, ale reakce jen jedna - dotyčný píše, že náš Kostelec vypadá velice lákavě, ale že mu to asi nevyjde. Takže uvidíme, jsou teprve 3 dny po skončení srazu v Jüterborgu, ale zatím to na nával nevypadá.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: Trundik

Ne. Jde o to, vyzkoušet cestu a zjistit, co je to reálné, i ve vztahu k budoucnosti. Protože banky mají tak různé podmínky, že je těžko říci, kolik takováto platba z Německa bude stát.

Předpokládám, že případný zájemce se zeptá ve své bance, kolik stojí převod, a když se mu to bude zdát moc, hodí maila, že je to tak a tak drahé (čili se konečně dozvíme, jak moc či málo drahé) a jestli by mohl zaplatit v hotovosti. V tom případě se mu řekne ano, tak přivez hotovost. Ale budeme mít informaci, na čem jsme.

Když už jsme u toho, neznáš prosím přesné znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2560/2001 o malých přeshraničních platbách (do 50 tisíc EUR) v rámci evropského hospodářského prostoru?

Ale zatím to vypadá, že žádné těžké problémy řešit nebudeme, protože se zatím mimo Michasammyho nikdo neozval (ani on se zatím nevyjádřil, jestli přijede určitě). A na jejich Peugeot fóru četlo leták sice cca 80 lidí, ale reakce jen jedna - dotyčný píše, že náš Kostelec vypadá velice lákavě, ale že mu to asi nevyjde. Takže uvidíme, jsou teprve 3 dny po skončení srazu v Jüterborgu, ale zatím to na nával nevypadá.

1. výše uvedenou vyhlášku neznám

2. myslel jsem to z naší strany. Je sice pravda, že při zahraničních transakcích lze nastavit, zda poplatky platí jedna či druhá strana, resp. každá strana svoje. Většinou je to tak, že každá strana platí svoje poplatky. No a v tom případě odešle jako platbu na sraz za 1 osobu např. (nevím to přesně, bo nejedu) 200,- Kč a banka z toho účtu strhne 225,- Kč poplatek. Takže celá transakce vyjde tak, že to bude - 25,- Kč.

[upravil dne 16/8/2006 Trundik]

Odesláno

1. výše uvedenou vyhlášku neznám

2. myslel jsem to z naší strany. Je sice pravda, že při zahraničních transakcích lze nastavit, zda poplatky platí jedna či druhá strana, resp. každá strana svoje. Většinou je to tak, že každá strana platí svoje poplatky. No a v tom případě odešle jako platbu na sraz za 1 osobu např. (nevím to přesně, bo nejedu) 200,- Kč a banka z toho účtu strhne 225,- Kč poplatek. Takže celá transakce vyjde tak, že to bude - 25,- Kč.

[upravil dne 16/8/2006 Trundik]

To by bylo vskutku nemilé. Ale řešil bych to, až by k tomu došlo, zatím můžeme jen hádat. A když by to skutečně dopadlo jak píšeš, tak jsem ochoten doplatit to ze svého, těch pár stovek mi za prošťourání informačního kanálu stojí. Protože to zmíněné Nařízení je pro mě záhada, ale mělo by snad sloužit k takovýmto malým platbám..???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...