Milan124 Odesláno 12. červen 2024 Odesláno 12. červen 2024 Odešlo mi rádio rt4 s HDD v 807,tak jsem sehnal a nahradil jiným rt4 také sHDD,rádio je z Citroenu C5, vše funguje, konektory stejné,jde vše až zobrazení palubního PC,neukazuje a nejde najít zobrazení spotřeby palubního počítače,dojezd, spotřeba atd.V nastavení autorádia přes diagnostiku to zobrazení PC nenabízí.Otázka zní,jak dostanu na zobrazení displeje spotřebu,dojezd a podobně.Bylo mi řečeno že rt4 jde nahradit jinou rt4,ale nesmí být s Citroenu C5, poněvadž ten má zobrazení spotřeby v budících nad volantem. Citovat
Doctor Who Odesláno 12. červen 2024 Odesláno 12. červen 2024 Co ti na tom původním odešlo? Zkusil bych prohodit HDD, pokud zrovna ten není zdrojem závady. Je na něm možná firmware. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červen 2024 Odesláno 12. červen 2024 ono shanet 20 nebo 40Gb HDD s PATA je v dnesni dobe uz celkem nerealny problem Citovat
Agrafik Odesláno 12. červen 2024 Odesláno 12. červen 2024 Zkusil bych starší verzi PP2000, nebo Lexia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.