Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, neviete mi poradit aky software pouzit na diagnostiku 406? (1.8 16v´98). Mam kable vagy aj usb aj com, ani s jednym mi ho nenaslo... nemoze nadviazat spojenie s autom, vcom moze byt problem? aky software popripade pouzit? Kable mam dobre (kline rozpozna na pin7).

Odesláno
Původně zaslal: ds1

Zdravim, neviete mi poradit aky software pouzit na diagnostiku 406? (1.8 16v´98). Mam kable vagy aj usb aj com, ani s jednym mi ho nenaslo... nemoze nadviazat spojenie s autom, vcom moze byt problem? aky software popripade pouzit? Kable mam dobre (kline rozpozna na pin7).

Nedavno se to tady probiralo, tak zkus hledani a mozna tam najdes co potrebujes... :myslim

Odesláno

jestli ono by to nemohlo byt tim, ze peugeot nepodporuje rozhrani VAG ale Diag, co ? :)

Takovyhle nadsencu, co si mysleli ze budou doma diagnostikovat auto pres nejakej kabel pichnutej do kompu nebo notebooku uz tu za ty ctyri roky co jsem na klubu bylo :D Nepamatuju si ani jednoho, ktery by to dotahnul do zdarneho konce ( teda s tim ze by do toho neinvestoval nejake velke penize )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...