ds1 Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Zdravim, neviete mi poradit aky software pouzit na diagnostiku 406? (1.8 16v´98). Mam kable vagy aj usb aj com, ani s jednym mi ho nenaslo... nemoze nadviazat spojenie s autom, vcom moze byt problem? aky software popripade pouzit? Kable mam dobre (kline rozpozna na pin7). Citovat
Tornado Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: ds1 Zdravim, neviete mi poradit aky software pouzit na diagnostiku 406? (1.8 16v´98). Mam kable vagy aj usb aj com, ani s jednym mi ho nenaslo... nemoze nadviazat spojenie s autom, vcom moze byt problem? aky software popripade pouzit? Kable mam dobre (kline rozpozna na pin7). Nedavno se to tady probiralo, tak zkus hledani a mozna tam najdes co potrebujes... Citovat
Ferry Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 jestli ono by to nemohlo byt tim, ze peugeot nepodporuje rozhrani VAG ale Diag, co ? Takovyhle nadsencu, co si mysleli ze budou doma diagnostikovat auto pres nejakej kabel pichnutej do kompu nebo notebooku uz tu za ty ctyri roky co jsem na klubu bylo Nepamatuju si ani jednoho, ktery by to dotahnul do zdarneho konce ( teda s tim ze by do toho neinvestoval nejake velke penize ) Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Pripojuji se k Ferrymu, taky jsem to zkousel :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.