Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak mi preskocil rozvodak


Krysta

Recommended Posts

Tak Vam vazeni reknu ze jsem mel dneska docela smolnej den. Odpoledne jsem prisel k autu natocim ho a ozval se takovej zvuk ze jsem nevedel jestli sedim v traktoru nebo v mojem aute. Byl jsem naprosto vyrizenej tak jsem zavolal do servisu co jak s tim mam delat oni rekli no jestli to jede tak to sem nejak dostante. Takze jsem tam nakonec fakt dojel, cemuz do ted neverim podle toho na co jsme prisli. No zacalo to tim ze mi v nedeli rupnul klinovej remen. to by nebyl takovej problem kdyby ho ale zbytek neskoncil pod tou krytkou u rozvodu, to jsem si ale nevsimnul . Kdyz jsem to dneska natocil tak si ten remen asi tenhle sbytek natahnul pod ty ozubeny kola a proklouznul o jeden zub. Prje to bude urcite jenom o jeden protoze kdyby to prej bylo vic ozve se rana koncim to ze jsem dojel prej svedci o tom ze to mozna jeste nekdy pojede. tak co na to rikate to je peklo co ...Mate s tim nekdo taky podobou zkusenost??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fuj, já už se lekl, podle toho nadpisu, že se ti to potkalo...

Přesně takovouhle zkušenost měl nedávno Radek - kousek řemenu altíku mu spadl pod rozvoďák a taky to přeskočilo o zub - taky naštěstí jen o jeden.

Zdaleka to není první případ, slyšel jsem o tom i dřív. Každopádně, na řemen altíku si dávám bacha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rozvodak je vymenenej a zda se ze to bude v pohode dokonce bych relk ze to ted po tom nastaveni plynuleji jede....Nicmene zavada je jasna remenice na klice ma 5 drazek ale ta mala remenicka na altiku ma jenom 4 a jak tam byl ten klinak s peti drazkama tak se rozesral a ty zbytky pak vlitly do tech rozvodu a zrusili ten rozvodak. rozvodak 1100 , klinak 420 , prace 500 no co dodat mohlo to bej mnohem horsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S mojí 405 nemám naštěstí takovou zkušenost,ale dostalo se mi do rukou jedno takové autíčko a to fiat ritmo 1,7d 85,kde se paní stalo to samý,ale s tím rozdíle,že když jsem vyndal rozvodový řemen nebyl na něm ani jeden zub.Po složení rozvodů motor normálně šlapal.Kdybych to nedělal tak bych nevěřil,ale je to tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...