Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec nemate nekdo zkusenosti s vymnenou podvozku mam 306 1.6 peugeota a rad bych tam dal podvozek z s16 ma to cenu a bude to lepsi kolik to asi bude stat a je to jen o tom to vymnenit nebo se bude rezat jo podvozek mam na mysli tlumice a pruziny dikes za odpovedi:papa

[upravil dne 7/6/06 fastbalu]

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

rezat se nic nemusi dokonce snad staci koupit silnejsi torzky a stab. do zadu.Kamaradovi by se snad meli nekde valet

co valet .........,,,,,,,?
Odesláno

rezat se nic nemusi dokonce snad staci koupit silnejsi torzky a stab. do zadu.Kamaradovi by se snad meli nekde valet

Hmm, kdyby jsi měl dobrý tumiče z S16 + pružiny tak bych měl zájem

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

nee zbyly uz jen ty torzni tyce a stabilizator

A co za ně? Jsou tvrdší než u klasiky???

No mělo by to tak být. O mého HDi je napsáno verze Sport, rozrka je krásně žluťoučká a prý to má být také tvrdší. Já sem ovšem doplnil i žluté KONI sport a nastavil střední tvrdost, takže mám tak o centimetr vyšší , než S16.

Než staré tlumiče, dak bych nové, ale torzka se může hodit.

Pozoroval sem se sportovními tlumiči lehké kroucení předku v zatáčkách, což sem vyřešil rozpěrou. U staršího auta se to může taky projevovat, ale zase ne každé má tak těžký motor, jako HDi... třeba na tom bude ta 1,4 lépe.

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

nee zbyly uz jen ty torzni tyce a stabilizator

A co za ně? Jsou tvrdší než u klasiky???

meli by byt jsou to orig.z gti6.a jsou asi o 4mm silnejsi nez u jinych 306,xsar,zx.zeptam se kolik by za ne chtel a dam vedet.ale jsem az z f-m

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...