Fix3 Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Chtěl bych poprosit jestli někdo nemá nebo neví kde bych sehnal elektrické schéma na peugeta 309 GR 1.3 r.86. Mam okna v elektrice a každou chvíly mi okínka vykopávají pojistky nebo mi přestane svítít cela strana u řidíče.( blinkry a světla) Dikas za jakoukoliv radu;) Citovat
Marcel505 Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: Fix3 Mam okna v elektrice a každou chvíly mi okínka vykopávají pojistky Dikas za jakoukoliv radu;) Není to tím, že motůrky chodí už pomalu, protože je nikdo léta nečistil a tím pádem se přehřívají? Původně zaslal: Fix3 nebo mi přestane svítít cela strana u řidíče.(blinkry a světla) Dikas za jakoukoliv radu;) Koukni na kostry, protože se stává, že kabely, které světla ukostřují přímo na kastli zoxidují a pak to blbne... Citovat
Fix3 Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Díkas za tip u světel a blinkrů. Udělal sem celí dvě strany a u řídíče to byl masakr. Oxidace je prevít:D U okínek sem si jist že to motůrky nebudou, ten co měl pazoutka předemnou, měl okínka už jednou rozdělaný kvůli stejnému problému. Měnil celou ovladací konzoli a motůreku u řidiče. Druhá strana je netknutá, tudíš předpokládám že bude problem v elektrice:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.