Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Jeden rychlej.

P407 r.v.2006 a potrebuji vymenit/doplnit chladivo do klimy. Vleze tam cca 600g chladiva R134a.

Mam dve moznosti.

1. Servis cca 2000-3000 (cca 3,- za gram plus prace)

2.vykaslu se na servis a koupim si KIT na dolneni. Dle youtube je to jednoduche.

Akorat ve mne nevzbuzuje duveru to, ze jsem to nenasel nikde na motore, nebo MLparts atd. Jen same allegro a ebay.

Mate pls nejake zkusenoati s tim kitem na doplneni klimy?

Diky

Odesláno

Tak jsem jeste googlil. Jelikoz ja s klimou v servisu zatim nebyl, a dost mozna ani predesly majitel, tak kdo vi, co je v tom okruhu za bordel. Takze volim variantu cislo 1. a hodim to do servisu, kde to i vycisti.

Ale stejne by mne zajimalo, jestli ten KIT funguje😃 Jsem prekvapeny, ze to ma docela dobre hodnoceni. Kdybyste nekdo meli zkusenost, tak dejte vedet

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dneska rano byl v servisu, kde to napichli na masinu BOSCH.

Ta odsala stare chladivo. Bylo ho tam jen 125g. Borec rikal, ze to nemohlo vubec chladit (Mel pravdu😃).

Masina pak sama otestovala tesnost soustavy podtlakem a az potom se spustilo plneni.

Vlezlo tam 620g.

Borec tam pridal i UV kontrastni latku.

Klima krasne jede a stalo to 1600 (bez dezinfekce)

Kdybych koupil tu srandu z allegra, tak by mi to mnozstvi v plechovce mozna ani nevyslo, abych to cele naplnil.

Takze ma zkusenost...

Urcite do servisu, kde ma clovek i zkousku tesnosti.

A sorry za toto mozna zbytecne tema.

Upraveno uživatelem longstarr
Odesláno

Tak ono by to asi šlo u úplně prázdné klimy kdy by si musel koupit možná i 2 náplně a vážit na váze kolik z každé fouklo

+Ještě teda nějaké to mazivo co se tam dává kvůli kompresoru 

Ale to by si musel mít jistotu že nikde nefouká 

Odesláno

Oni delaji ty KITy s hadici a manometrem. V tom chladivu uz je dokonce i olej.  Pripoji se to na nizkotlakou trubku a po nastartovani motoru a pustene klime na max se ma ventilem poustet chladivo, az bude manometr v zelenem. Ale kdybych musel koupit flasky dve, tak uz by to stejne stalo k tisicovce.

Tady je hlavne obrovske plus, ze nez tam napusti chladivo, tak udela tu tlakovou zkousku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...