Radim205D Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Ahoj, nevite nahodou jake znacky vstrikovacich cerpadel se pouzivaly u turbodieslovych motoru 1,8 pouzitych v 205,405 ... atd. diky moc za informace Radim Citovat
vikino Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Mam pocit ze jako standartne...tzn. Bosch a Lucas...Spis ja mam problem s tim, ze davam 1,8TD do 205tky a neni mi dost jasne, k cemu je druhy elmg. ventil, jeden je na naftu, to je jasny, ale druhy mi pripada jako regulace predvstriku, nebo neco takovyho, netusite nekdo, co to je? Citovat
BobyD Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 radime mas to napsany na boku cerpadla je mi jasny ze tam chces bosch pac lukas ti na olej zdechne Citovat
Radim205D Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 To bobyd: prokouk si mne vec se ma asi takhle : koukal jsem na naky stranky kde nekdo psal ze u 1.8TD se pouziva jenom cerpadla Lukas a tak jak pises, nemam zajem pri prestavbe na TD se zabyvat jeste prehazovanim cerpadla kvuli umrtnosti na rostlinu. Muzu mit motor za flasku, tak jen zjistuji jestli ma cenu pronej jet(100km). Citovat
BobyD Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 no ale mit nahradni motor za flasku bejt tebou beru oni jsou vice mene shodny a az ti odejde tenhle tak neni tak snadny sehnat motor za hubicku ze dne na den Citovat
Ráďa Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 pánové do 1,8TD se dávaly čerpadla Bosch a Roto diesel.Podle chytré knížky ,,Jak na to.\'\' Citovat
vikino Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Jojo, pravda, ja Roto Diesel beru jako Lucas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.