Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravděpodobně natáhnout kabeláž, ale třeba máš přípravu a tím to bude jednodušší....  Asi by to chtělo prozradit, o jaké auto jde a zjistit, jestli příprava je nebo ne.

Odesláno

pokud si sehnal sedačky s výhřevem tak by to asi i šlo , záleží na variantě BSI co máš v autě. jen si umotáš svazky a pak diag.

pokud máš původní sedačky, tak tam to nedostaneš , potah je k molitanu na fest . 

Odesláno (upraveno)

Tak tohle vlákno budu sledovat.

Ve slabé chvilce jsem Matýskovi slíbil, že bude mít vzadu vyhřívané sedačky.  Sledoval jsem nějaká videa. Většina dodělání je pod originální čalounění. Tahle možnost se mi líbí.

Nebo druhá možnost koupit pěkné přesné potahy a vyhřívání dát pod potahy.

Zatím nevím, kterou cestou půjdu. Sadu deček s třístupňovým vyhříváním včetně termostatu už mám doma.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

hoši tak stárnu , víte že na svoji 207 sem si výhřevy dodělával ? 🤣🤣🤣

vrtalo mi to cely den a ted sem to dohledal, byli uni tristupnove ale pod potahy se vesli v pohode . tak sorry za mylne info vyse  

PS vychazim z toho ze tazatel ma v podpisu dvestesedmu teda.

Screenshot_20240517_184258_com.opera.browser.jpg

Odesláno

Ahoj,

díky moc všem za reakce. 
Zkusím tedy celou situaci vysvětlit. 
Asi dva roky zpátky jsem do Peugeot 207 CC instaloval univerzální vyhřívání sedaček, šlo to hezky, čalounění bylo přiděláno na suché zipy.

Dostal jsem teď nabídku na kožený interiér v jako novém stavu za super peníze. Včera jsem ho dovezl.    

Nové sedačky mají originální vyhřívání a tak mě šlo o to, jak ho zapojit aby fungovalo…

Když jsem ty nové sedačky včera demontoval z auta, myslel jsem, že vezmu i kabelový svazek, ale byl strašně dlouhý, vedl přes celé auto…každopádně kdyby to bylo nutné, tak ho seženu.😅

Díky za pomoc! 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...