GoldZeki Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 Ahoj, chlapy, co obnáší zapojení vyhřívaných sedaček do auta které nemá od výroby originální výhřev? Díky moc! Citovat
PaKr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Pravděpodobně natáhnout kabeláž, ale třeba máš přípravu a tím to bude jednodušší.... Asi by to chtělo prozradit, o jaké auto jde a zjistit, jestli příprava je nebo ne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 pokud si sehnal sedačky s výhřevem tak by to asi i šlo , záleží na variantě BSI co máš v autě. jen si umotáš svazky a pak diag. pokud máš původní sedačky, tak tam to nedostaneš , potah je k molitanu na fest . Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) Tak tohle vlákno budu sledovat. Ve slabé chvilce jsem Matýskovi slíbil, že bude mít vzadu vyhřívané sedačky. Sledoval jsem nějaká videa. Většina dodělání je pod originální čalounění. Tahle možnost se mi líbí. Nebo druhá možnost koupit pěkné přesné potahy a vyhřívání dát pod potahy. Zatím nevím, kterou cestou půjdu. Sadu deček s třístupňovým vyhříváním včetně termostatu už mám doma. Upraveno 17. květen 2024 uživatelem Roman Bazi Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 hoši tak stárnu , víte že na svoji 207 sem si výhřevy dodělával ? vrtalo mi to cely den a ted sem to dohledal, byli uni tristupnove ale pod potahy se vesli v pohode . tak sorry za mylne info vyse PS vychazim z toho ze tazatel ma v podpisu dvestesedmu teda. Péťa ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 18. květen 2024 Autor Odesláno 18. květen 2024 Ahoj, díky moc všem za reakce. Zkusím tedy celou situaci vysvětlit. Asi dva roky zpátky jsem do Peugeot 207 CC instaloval univerzální vyhřívání sedaček, šlo to hezky, čalounění bylo přiděláno na suché zipy. Dostal jsem teď nabídku na kožený interiér v jako novém stavu za super peníze. Včera jsem ho dovezl. Nové sedačky mají originální vyhřívání a tak mě šlo o to, jak ho zapojit aby fungovalo… Když jsem ty nové sedačky včera demontoval z auta, myslel jsem, že vezmu i kabelový svazek, ale byl strašně dlouhý, vedl přes celé auto…každopádně kdyby to bylo nutné, tak ho seženu. Díky za pomoc! Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Tohle to chtělo napsat v prvním příspěvku. Pak by to dle mého názoru nemělo být v sekci "Tuning", ale v sekci "Peugeot 207". Péťa, GoldZeki a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Souhlasím s @Roman Bazi a přesunuto... GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 28. květen 2024 Autor Odesláno 28. květen 2024 Dokázal by mi teda někdo chlapy poradit jak na to? Třeba nějaké schéma kam dovést kabely od sedačky? Díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.