Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušnosti s tlumiči


mArda

Recommended Posts

Tak sem napisu co jsem zjistil, ohledne tlumicu od odborne firmy, ktera montuje jen tlumice a protrepala mi Pazouta na trepajici se masince SACHS Shocktester.

Zadni tlumice jsou zcela v poradku, predni take (vysvetleni ze to ma dobry tlumice -auto je dovoz z D). Zjistoval jsem pro vas, jake jsou zkusenosti a tady jsou:

1) Prvne mi rikali ceny tlumicu ALKO (levne a nejsou spatne)

2) KAYBA - vyborne tlumice pro sikmooke vozy, s evropskymi velke trable

3) MONROE - nejvice reklamaci

4) SACHS - pro vase auto nejlepsi moznost z nabizeneho, na moje chrastitko stoji asi 2200 Kc na predek. Jsou asi o 400 Kc drazsi nez nejlevnejsi ALCO.

Prosim, nebijte me za to kdyz nebudete souhlasit! neni to muj nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Testoval to partner elit. Bylo to zadarmo v akci, z te masiny vyjel jen dlouhy papir s barevnym rozhranim a krivka tlumice kazdeho kola. Jinak jsem chctel taky KAYBU, ale nejak jsem se lekl. Tak jsem vzal SACHSY, prace na vymene je zadarmo. Probihala akce. Dalsi akce byla brzdy od Autobenexu, sleva 40% tak jsem vymenil vsechno od Bendixu. Nahradni dily prevysi porizovaci cenu :o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 týdnů později...

Zdravim,mam takovej problem, nejspis mi odeslo ulozeni prednich tlumicu (samotny tlumice jsou uz taky KO) kdyz tocim volantem tak je dycky kdyz se blizim plnymu rejdu slyset takova rana a kola jakoby poposkoci, zaroven trojuhelnikovy rameno je vytahovany z ulozeni - krabice. Bojim se, aby to tu gumovou krabici nepretrhlo. TAKZE jsem se zacal koukat po novejch tlumicich. Ted jede v Auto KELLY akce 3+1 tlumic zdarma. Jsou to tlumice MONROE reflex a ctverice vyjde na 6700 s dani + litr za ulozeni prednich tl. Napada vas nekoho, jestli je to dobra volba? cena je fakt super, ale ja s tim nemam zadny zkusenosti. Cau a dik FDS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych se monroe nebal...o kus vyse se psalo nejvice reklamaci... kdy a kde a jaky typ a tak... vsechno se reklamuje a vzdy jde jen o to jaky chytis kus.

cena tech reflexu je vazne dobra.

ja vaham mezi orig. za lepsi cenu nebo sachcsema.

puvodne jsme chtel koni zlute, ale auto uz je ted takove skakadlo, ze to nehodlam dokur**t cele, tak dam neco normalnejsiho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teď nechal měnil přední tlumiče (SACHS 2.251,-za kus v Auto Kelly), jejich uložení a manžety, ložiska i misky ve kterých jsou uložené, silentbloky stabilizátoru. Stálo to s prací 8 tisíc, ale hned při první jízdě jsem toho nelitoval - uplně jiné auto, to je najednou ticho...

A byl jsem svědkem reklamace tlumičů,

MONROE reflex (z akce 3+1) na Fordu Escort a předních na Š 120. Sám jsem je také před sedmi lety reklamoval na mé Š105. Osobně tedy tlumiče Monroe nedoporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kluci nevim co resite, receno snad uz bylo o tlumicich dost, na plne care vede Sachs. Cena je temer stejna jako originalnich tlumicu Peugeot.

Na zadni napravu se vetsinou kasle, az odejde a dela se repase, tak se daji aj nove tlumice. I kdyz jak rikal JR to male co tam je tomu nerikam tlumice :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...