Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus,nevíte někdo jak se dostanu k reprákům v předních dveřích.Musím sundat celý tapicírunk nebo stačí oddělat jen spodní část čalonění.Jde to hodně stuha? Nerad bych něco uravl.:papa

Odesláno

No, destinyho stranka je uz legendarna :super a jeho rady neocenitelne :papa

Ja som sa tiez nechal inspirovat, ale nepripevnoval som repro na tapacirung, ale som vyrobil \"tunel\" z MDFky a pripevnil som ho priamo o dvere, tak aby zapadol do tapacirungu. Aby vsak repro hralo do dveri, musel som do nich urobit za tunelom dieru do vnutorneho plechu. Bola to celkom sranda, lebo prave v tych miestach je uchytena vodiaca lista okna, takze diera musela byt mala aj velka sucasne :D (pekna blbost co?)

Kup si urcite tie cudliky, 10 ks stoji tak 150 korun. Nezabudni na odmontovanie vsetkych 4 srobov! Pred strhavanim tapacirungu povytiahni smerom hore (po vybrati srobu, tak 5 cm) plastovy diel, kde je ovladac okna. Je totiz zapusteny v plastovom oku, ktore sluzi na zatvaranie dveri. Stiahnutie tapacirungu ti tak pojde lahsie.

V servise maju na tapacirung take specialne rozovieracie klieste, ktore \"jemne\" odtlacaju tapacirung od plechu, az cudlik vyskoci/ulomi sa. Ja som si pomohol drevenymi klinmi o hrubke cca 5 mm (dlzka cca 10 cm, sirka 4-5 cm), ktore som dost naplocho zbrusil. Ked som ich vedla cudlika vtlacal medzi tapacirung a plech, pekne vyskocil.

Pri stahovani tapacirungu ti vyskocia strieborne plasty okolo klucky - nie vsak vzdy uplne, tak aby si ich neurval, po ich miernom vyskoceni ich opatrne vyber a az potom pokracuj.

PS rezonancie - toto auto je vykladna stena rezonancii a pazvukov, takze sa dobre priprav. Urcite ta donuti zasiahnut tapacirung - miesta spojov tapacirungu dodatocne zlep lepiacou pistolou a daj si majzla aj na taky blby riadny kus plastu vnutri dveri pri mechanizme zamku. Mierne sa da odchylit a miesta dotyku s plechom podlep pistolou, alebo asfaltom. K tomu plastu sa dostanes po odlepeni parozabrany. Netrhaj ju, ked budes trpezlivy, pomaly sa odlepi aj sama. Odlep ju iba po obvode. Vytlm aj plastove listy na dverach, URCITE budu hrcat. Mna dozrali aj konektory stahovania okien, ktore rezonovali v svojej \"sachte\". Nahol som ich na jednu stranu a do sparky som narval lepidla. A je pokoj.

Ja som tapacirung podlepil akustickou penou SinusLive (zasa lepiacou pistolou), ktora svojim objemom spevnuje aj parozabranu, o ktoru sa opiera. Uplne idealne by bolo parozabranu strhnut celu a ozvucnicu dveri utlmit Dynamatom, Tappajomatom alebo inym -matom. Ale napodiv to staci - basy su celkom pevne a ani hucanie nie je vyrazne. Raz pride aj k spevneniu ozvucnice, ale to az tam budu lepsie repraky.

Tak, zdar a silu!

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

nazdar lidi!!! :super Není to tak úplne pravda, že jsem zpět, jen nemám už tolik času na tyhle stránky! (bohužel :( ) Peugeota 307 jsem nakonec neprodal, bylo mě ho líto, tak jsem si ho nechal!!! Je jich mezi lidma hrozně moc a podle toho klesla cena. Když jsem zjistil za kolik je moje 307 prodejná, tak jsem si ji radši nechal. Šlape jako hodinky a nikdy s ní nebyl žádný extra vážný problém, tak by mi bylo líto jí pustit do světa. Na srazy už ale asi jezdit nebudu stíhat, nahledě na to, že mám teď tu novou hračku v podobě Audinky a to byste mne asi mezi sebe na srazu nechtěli, abych Vám to tam mzi lvíčatama nekazil. Každopádně tento club a lidi v něm mi budou hodne hodně chybět. Dozvěděl jsem se tu spoustu informací a hodněkrát mi to pomohlo, nehledě na to, že je tu opravdu spousta moc milých lidí! Audi club se tím nedá srovnat a ani nemám nějak extra zájem o Audi srazy. Prostě Vám všem tady za to :potlesk

Odesláno

Ahoj Derstiny, tak to jsme na tom podobně. Před rokem jsem si pořídil taky dobrou hračku, akorát nemůže všude se mnou - domeček. Vloni jsem nebyl nikde, ale letos jsem si na Ochoz čas udělal. Málem mi to vyšlo i do Šebetova. Jak to bude dál, zatím nevím. Máš navíc tu výhodu, že to máš z Prahy všude kousek. (Kromě Sigmy):D Uvidím jak to bude na podzim, možná by to šlo zopakovat.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...