Petr 406 red Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku Dá se to sehnat?? Děkuju [upravil dne 12.6.2006 Petr 406 red] Citovat
Dave_k Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Jako origo je to jen s tím plastem. Pár lidí to tu řešilo tím že koupili jakousi chromovou nalepovací pásku. Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. červen 2006 Autor Odesláno 4. červen 2006 Ja bych tam chtěl dát zase origo jelikož jsem zjistíl že mam jednu prasklou Citovat
Tornado Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: komisar nedá se svítit koukal jsem na cenu skoro 2tácy,kdyby se prodávala jen ta lišta:(Budeš se muset spokojit s prasklou.Kolik stojí orginál nevím nekoukal jsem:myslim No bud novou a nebo se podivat po vrakacich. Nova stoji podle ceniku co mam v PC asi 1700kc. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Jo jo ,už se to tu řešilo myslím že v sekci 406 chce to hledat:roker Citovat
lampa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 vrakoviste, jestli budou ochotni ti to vyndat, zatim sem zadne takove vrakoviste nenasel, vzdycky mrmlaji Citovat
Neon Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Ja bych tam chtěl dát zase origo jelikož jsem zjistíl že mam jednu prasklou Tývoe - jestli chceš zase origo - tak jedině s tim plastem na vrakáči - vlep jim kilo, nebo 2 a řekni, že si to sám vyndáš a na to zaberou ... uvidíš ... Citovat
lampa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 2neon: prave ze to ty svine nexcou prodat jedine s celym naraznikem a prece kvuli tomu nebudu kupovat cely naraznik (i kdyz to vyjde levneji nez je koupit v peugeotu) Citovat
Neon Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 lampa: z nárazníku ne - to je jasný, to by pro ně potom bylo hůře prodejný, kdyby byl bez dekoru, ale já myslel, že Petr chce lišty na dveře. Dveře se na vrakáčích prodávají bez dekorů (většinou) Citovat
lampa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 2 neon: jenze na pulce tech narazniku ty listy nejsou a ceny jsou stejne (pokud je stejna kvalita narazniku) Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku Dá se to sehnat?? Děkuju Tu zrcadlovou tapetu tam nedávej. Vypadá to eklhaftně. Taky jsem to řešil, protože mám na několika místech chromovanou lištičku shnilou. Tapetu jsem vyzkoušel už asi před 1/2 rokem a výsledek byl otřesnej. Nakonec jsem koupil tzv. PAINT MARKER. Takovou stříbrnou fixku s lakovou náplní a paráda. Fixa se zdá být matná, ale kdž se to natře, tak se leskne skoro jako lišta a je to jen minimálně vidět. No a hlavně to drží jak přivrtaný Doporučuji Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Už je to v pohodě koupil jsem jí na vrakárně za 500kč a velice pěknou. Byla to jediná vrakarna kde jsem jí sehnal. Jinak v peugeotu stoji kolem 1700kč zmetkové Citovat
Ferry Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Petr 406 red Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku Dá se to sehnat?? Děkuju Tu zrcadlovou tapetu tam nedávej. Vypadá to eklhaftně. Taky jsem to řešil, protože mám na několika místech chromovanou lištičku shnilou. Tapetu jsem vyzkoušel už asi před 1/2 rokem a výsledek byl otřesnej. Nakonec jsem koupil tzv. PAINT MARKER. Takovou stříbrnou fixku s lakovou náplní a paráda. Fixa se zdá být matná, ale kdž se to natře, tak se leskne skoro jako lišta a je to jen minimálně vidět. No a hlavně to drží jak přivrtaný Doporučuji Je to tohle ? za 124Kc napriklad na www.ekancelar.cz Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Petr 406 red Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku Dá se to sehnat?? Děkuju Tu zrcadlovou tapetu tam nedávej. Vypadá to eklhaftně. Taky jsem to řešil, protože mám na několika místech chromovanou lištičku shnilou. Tapetu jsem vyzkoušel už asi před 1/2 rokem a výsledek byl otřesnej. Nakonec jsem koupil tzv. PAINT MARKER. Takovou stříbrnou fixku s lakovou náplní a paráda. Fixa se zdá být matná, ale kdž se to natře, tak se leskne skoro jako lišta a je to jen minimálně vidět. No a hlavně to drží jak přivrtaný Doporučuji Je to tohle ? za 124Kc napriklad na www.ekancelar.cz Ne, Ne. Jmenuje se to Paint Marker a výrobce je Alteco Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Už je to v pohodě koupil jsem jí na vrakárně za 500kč a velice pěknou. Byla to jediná vrakarna kde jsem jí sehnal. Jinak v peugeotu stoji kolem 1700kč zmetkové Na který vrakárně ? Měli toho víc ? dik Citovat
Tornado Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Jooo, tak ty listy v barve vypadaj skvele!!!! Vidim ze se hodne zbavujes cerne na aute. Co planujes s cernyma nalepkama na dverich, jak jsou mezi sklem ridice a pasazera vzadu? Taky pujdou pryc? Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Petr 406 red Už je to v pohodě koupil jsem jí na vrakárně za 500kč a velice pěknou. Byla to jediná vrakarna kde jsem jí sehnal. Jinak v peugeotu stoji kolem 1700kč zmetkové Na který vrakárně ? Měli toho víc ? dik Měly ještě dvě ale hrozný stav. Jinak je to u nás za Plzní v Tlučný Citovat
Petr 406 red Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Tornado Jooo, tak ty listy v barve vypadaj skvele!!!! Vidim ze se hodne zbavujes cerne na aute. Co planujes s cernyma nalepkama na dverich, jak jsou mezi sklem ridice a pasazera vzadu? Taky pujdou pryc? Moc dík. Ne už zbytek nechám černý to už by bylo moc přeplácané v barvě tahle myslím že je to akorát. Citovat
Béďa Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 ty listy do barvy vypadaji fakt dost dobre Citovat
Aluška Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Krása . Peťa jako vždy nezklamal . [upravil dne 12/6/06 Aluška] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.