Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapáchající klima


MaHu

Recommended Posts

Hezká a názorná odpověď. Jen bych ji vice upřesnil. Postup je jstejný jako u ilustračního článku. Pokud se ale stříká dezinfekce pod pylový filtr, tak po stranách otvoru, ne do větráku, a nechá se to stéci za chodu ventilátoru. Pak jak již je psáno stříká se do všech výdechů v kabině už z vypnutým ventilátorem.......nechá se to asi hodinu působit a pak se opět pustí větrání na plno.....;) Pozor není to moc příjemný zápach co vychází z výdechů a je potřeba nechat auto několik hodin vyvětrat......;) Snad jsem na nic nezapoměl, kdyžtak mě určitě někdo rád opraví:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: komisar

Název zboží Obj. kód Cena Cena s DPH Ks

Klima cleaner 961105 187,00 Kč 222,50 Kč Koupit

KLIMA - CLEANER

trojnásobný účinek: čistí - dezinfikuje - chrání před novým poškozením

Klima - Cleaner je vysoce hodnotný produkt na vodní bázi. Jeho funkční, ale také bakteriálně účinné látky tvoří spolu s doplňujícími pachovými neutralizátory extrémně mírnou a pro sliznici snášenlivou recepturu se širokým spektrem účinků a vysoké substantivity. Díky intenzivní pěnové formě je zaručeno, že budou při napěnění efektivně zasaženy všechny oblasti kondenzátoru, ale také všechny odvody a přívody.

Návod: Vypnout zapalování, klimatizaci a větrání. Přibalenou aplikační hadičku se speciální tryskou zavést do klima inspekční šachty, do odváděcí roury kondenzátoru, do ventilace, popř. odstranit filtr a vše vystříkat (vypěnit). Před uvedením klimatizace do provozu nechat nejméně 20 min působit. Nakonec otevřít dveře a vyfoukat.

Upozornění: Výrobci automobilů čištění klimatizace doporučují. Nádobka je pod tlakem. Chránit přes slunečním zářením a teplotou nad 50oC. Neotvírejte násilím ani nespalujte, ani po upotřebení. Nestříkejte do plamenů ani na rozžhavené předměty. Nesmí se dostat do rukou dětem. Držte ve vhodné vzdálenosti od zdrojů zapálení. Nekuřte. Při vdechnutí okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a předložte balení nebo etiketu výrobku

Zdravím dotazy:

1) Ze kterého je to shopu?

2) Kde najdu u 206 1,4 HDI odvětrávací rouru kondenzátoru a inspekční šachtu? Musí se něco rozmontovávat, nebo se to dá spáchat na místě? pokud na místě, pomohl by mi s tím někdo na Džbáně?

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Radek V.

Určitě na Džbáně nás bude dost kdo ti s tím poradí, ale tam bych to nedělal.....je potřeba po aplikaci to auto nechat vyvětrat.....;)

Teď mi to došlo....jak máš dlouho to auto, že už ti smrdí klima?:o

Je to 2004, ale smrdí to už od prvního roku, na jaře jsem to na servisce nechal v AUTOSPOLu vyčistit a jen co přestalo smrdět čistidlo, tak už to smrdí zase. Při puštěné v pohodě, ale jak ji vypnu, tak 10 minut smrad ajko by se někdo po*ral...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: charon

Nechcíplo ti tam něco??? :D:D:D

To mi připomnělo, že ve starém autě jsem trefil jednou ptáčka mezi chladič a po pár dnech se začal v tom teplu rozkládat a to byl hnus… nakonec jsem ho našel a bylo po problému ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...