Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Všeobecně platilo (307) RESET oken: při nastartovaném vyjeď nahoru (vyskákej) a sjeď dolů, případně ještě jednou. Tak se systém naučí koncové polohy.

Anebo napiš, jak nesjíždějí.

Odesláno

Tento proces jsem udělal. Byla měněna řidici jednotka, komfortní, je vlevo v motoru. V podstatě každé okno se chová jinak. Třeba levé u řidiče dolů sjede na jeden zátah. Nahoru ne. 

Odesláno

Taky mě to občas nevyjelo ( u řidiče ) po zvednutí tlačítka do druhé horní polohy na jeden zátah nahoru , musel jsem držet zvednutý tlačítko . To učení těch poloh jsem vždycky vyzkoušel a stejně nic . Minulej tejden jsem celej panel rozdělal a zjistil že jak je pod tlačítkem taková ta plastová kolíbka co vždycky zmáčkne na tu gumu aby přes ní spojila kontakty na tišťáku , je taková lehce prohnutá ( je to plast , že jo ... ) a při té poloze kdy má spojit kontakt na vyjetí okna nahoru tedy úplně dokonale na tu gumu nestlačí aby se spojili kontakty. Tak jsem na tu plošku která se dotýká gumy nalepil malinkej čtvereček hliníkové samolepící folie , a na ní ještě jeden aby "dorovnal" to lehký prohnutí . A fuguje to teď na 1A . 

Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...