HĘŁŁĘR Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Ahoj, potřeboval bych ohodnotit tuhle sestavu: Repro dveře: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3_14_20&products_id=36 Repro dozadu: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&products_id=39 SW: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&products_id=163 Zesilovač: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&products_id=118 Šel jsem do sestavy Ground Zero a požadavky byly dostat se do 10k ... snad budu spokojen. Co vy na to ? Jinak bych potřeboval podiskutovat, jak je to s montáží do 306 GTi-6 .. zda bude v pohodě nebo se mohou naskytnout nějaké problémy ? Díky Citovat
Kvasky Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 No poslední dobrou se tady na fóru hodně doporučujou Helix blue.... Počkej co ti řekne MK405.... Citovat
Tommy306 Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 myslím, že když už do toho chceš narvat tolik peněz, tak bych doporučil dát dopředu nějaký kompa a nezapomeň na vyztužení... Citovat
John Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Tak pokud mohu něco říct, tak dopředu do dveří jedině kompa,cena je o něco málo vyšší než koax... ,ale kvalita zvuku je o něčem jiným.U koax. máš výšky utopený ve dveřích. Takže pokud mohu doporučit tak dopředu třeba již zmiňovaný Helix Blue 62 Mk2 stoji kolem 2000kč. A službu ti udělají dobrou. Jinak přeju mnoho zdaru při music... ;) Citovat
mk405 Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 blue je dobrá ale já jsem tak trošku zaujatej v tomhle směru Ground Zero no někdo chválí někdo nadává, já osobně bych si nekoupil, ale je to o tom co komu vyhovuje, tahle značka je spíše na taneční hudbu ale je to základní řada takže čekal bych spíše hlasitost něž kvalitu, blue zase nejsou až tak na taneční ale zase na rock a kvalitu 10.000 na sestavu se tu dříve řešilo a je to takova částka co by chtěla o chlup došetřit než koupit něco za každoucenu. dopředu jedině kompa, koaž jedině dozadu ale lepší jsou kompa i tam jinak vejšky prostě nejsou Citovat
John Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: mk405 blue je dobrá ale já jsem tak trošku zaujatej v tomhle směru No asi je mi jasný jak.... :D :D HĘŁŁĘR : Každopádně pokud to myslíš s hudbou alespoň trošku vážně..tak jediná jasná volba jsou kompa,dozadu bych možná ještě zvolil nějaky ovály,ale když o tom přemýšlím tak 306 má myslím hezky maskovaný místo pro klasický repro. ;) [upravil dne 27/5/2006 John] Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 28. květen 2006 Autor Odesláno 28. květen 2006 No já poslouchám hlavně Techno, Trance, Dance, HardBass, Jump ... a průser je ten, že jsem vsadil na kámoše, co má tuto sestavu a je spokojen .. a objednal jsem to dřív, než jsem to sem napsal to jsem teda nedomyslel tak snad nebudu až tak zklamanej Citovat
Vvitty Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 2HĘŁŁĘR: to je skoda, je lepsi se poradit driv... uvidis sam, treba budes spokojenej... 2John: lepsi 306 (jako treba S16 ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka Citovat
Béďa Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2John: lepsi 306 (jako treba S16 ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka 2 Vvitty: jj to maskovani je fakt dobry. Bohuzel ho nevlastnim takze az budu davat new repro tak musim trosku kuchat :D 2 Hell: no je to docela dobry ptat se na sestavu kterou uz jsi objednal:D:D tak at si spokojenej s vyberem;) Citovat
Kvasky Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty (jako treba S16 ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka Jj, nevím teda jestli patří mezi lepší i XS, ale já jsem to tam původně měl taky, ale Němec nechtel bejt socka a všechno odstranil:D Citovat
mk405 Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR No já poslouchám hlavně Techno, Trance, Dance, HardBass, Jump ... a průser je ten, že jsem vsadil na kámoše, co má tuto sestavu a je spokojen .. a objednal jsem to dřív, než jsem to sem napsal to jsem teda nedomyslel tak snad nebudu až tak zklamanej a tak zase na techno bych s helixem nešel, to si myslím že GZ bude snad i vhodnější jinak pokud jsi to u kámoše slyšel tak se ti to asi líbilo, ne? a to jde... [upravil dne 28/5/06 mk405] Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 28. květen 2006 Autor Odesláno 28. květen 2006 Ještě dotaz, když už budu mít namontované ty repro v autě i se Swooferem .. jak to vydrží auto ? Citovat
Béďa Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Ještě dotaz, když už budu mít namontované ty repro v autě i se Swooferem .. jak to vydrží auto ? myslis jako jestli ti bude neco rezonovat?? Rika se ze zadni sterac, s tim jsou dost velke problemi + nejaky ten plast. Musis si to pak doladit a vytlumit Citovat
mk405 Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Ještě dotaz, když už budu mít namontované ty repro v autě i se Swooferem .. jak to vydrží auto ? případně neco vytlumíš ale nečekal bych toho zase tak moc jelikož má zesík polovinu výkonu SW Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 28. květen 2006 Autor Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Ještě dotaz, když už budu mít namontované ty repro v autě i se Swooferem .. jak to vydrží auto ? případně neco vytlumíš ale nečekal bych toho zase tak moc jelikož má zesík polovinu výkonu SW čili SW bude \"dunět\" jen polovinu toho co umí ? To je celkem zklamání s tím jsem nepočítal ... v těch číslech se moc nevyznám Citovat
mk405 Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Ještě dotaz, když už budu mít namontované ty repro v autě i se Swooferem .. jak to vydrží auto ? případně neco vytlumíš ale nečekal bych toho zase tak moc jelikož má zesík polovinu výkonu SW čili SW bude \"dunět\" jen polovinu toho co umí ? To je celkem zklamání s tím jsem nepočítal ... v těch číslech se moc nevyznám no dle toho odkazu má zesík hodnoty: 4 x 75 Watt/RMS (4 ohm Stereo) 4 x 120 Watt/RMS (2 ohm Stereo) 2 x 185 Watt/RMS (4 ohm mono) a basák má hodnoty: Výkon RMS: 400 W takže ho použiješ jako 2x75 Watt/RMS pro přední repro + 2k zmůstkujes na 1x185 Watt/RMS pro basák hodnota rms zesíku by měla být přibližně stejná nebo o malinko větší než basák, ty potřebuješ zesík s 400Wrms a budeč mít jen 185 (otázka je kolik bude skutečně, když se to změří většinou bívá o něco méně než uvádí výrobce) takže budeš mít méně než polovinu takže ukáže jen polovinu toho co umí. a ještě pozor jelikož máš slabej zesík dost lidí mívá tendenci když hrajé málo pustit zesík a rádio na plné kule a tím jde do basáku zkreslenej signál, ten dostane limitaci a většinou ten basák tímto způsobem snadno schoří a to celkem snadněji než u silnějšího zesíku hold, zeptat se předem se vyplatí..... [upravil dne 29/5/06 mk405] Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 29. květen 2006 Autor Odesláno 29. květen 2006 A jakej zesík tedy můžeš doporučit ? Mohl bys popř. hodit i link ? Díky A nebo co třeba přikoupit ještě jeden zesilovač 2 kanálovej ? To je pitomost ? [upravil dne 29.5.06 HĘŁŁĘR] Citovat
mk405 Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 zesíku je celkem dost, otázka je kolik za něj chceš dát ale měl by mít okolo 400Wrms. blbost to není čtyřkanál dáš na přední a zadní a dvoukanál na basák z levných bych se nebál: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&cPath=6_30&products_id=94 Citovat
mk405 Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 zkus si omrknout stránky výrobce: http://ground-zero-audio.com/ a dohledat ceny na netu Citovat
chechet Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2John: lepsi 306 (jako treba S16 ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka maskovani je paradni vychytavka! akorat mi oba repraky v platu drnci a nevim jestli je to rezonacemi plata nebo jestli maji prasklou blanu nebo co to v nich je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.